úterý 26. listopadu 2019

Montáž svěrného šroubení

Získejte výhodnou cenu na montáž - resp. Montáž svěrného šroubení. Vložte potrubí a příslušné EPDM těsnění do šroubení a ujistěte se, že je vše čisté a že nedošlo k poškození těsnícího O-kroužku.


Sada svěrného šroubení se vsuvkou IVAR. V diskuzi ke kategorii není žádný příspěvek, buďte první! Při instalaci je nutné dodržet, aby rozměr svěrného šroubení byl shodný s rozměrem připojovaného potrubí. Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní, ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např.


Стол-река из слэбов с эпоксидной смолой своими руками. Epoxy Resin river Table. Při utahování svěrného šroubení musí být kulové ventily (A) otočeny do uzavřené polohy (zářezy ve vodorovné poloze). AVSwood Recommended for.


Po připojení nezapomeňte ventily opět otevřít (otočit zpět o 90°doleva). Svěrné spojky poslouží všude tam, kde je třeba opravit nebo spojit hladké potrubí, svěrné šroubení zase snadno a rychle vytvoří vnější nebo vnitřní zá. Minimální skladová zásoba tvarovek, kdy jeden typ tvarovky přizpůsobíme dané dimenzi a typu trubky pouhou záměnou dimenze a typu svěrného šroubení.


Instalace řídící jednotky Řídící jednotka je již z výroby opatřená síťovým kabelem. Je nutné dodržet návod na montáž ! Tato věta platí zejména pro trubková nerezová šroubení a spoje z ušlechtilé oceli, u kterých záleží na nejvyšší bezpečnosti a krátkých časech odstávek. Není šroubení jako šroubení ! Poptávám montáž radiátoru do koupelny - otopný žebříček Korado. Napojení na vývod podlahového topení. K dispozici mám 2ks svěrného šroubení , připojovací ventil.


Izolační kryt, velikost p. Aby nedošlo k uzavření cesty k bezpečnostnímu zařízení, nechejte kulové kohouty solární stanice během provozu otevřené. Výpočet pro výkon radiátoru. Existuje výpočet pro výkon radiátoru v závislosti na velikosti vytápěné místnosti, použit�. Pro snadnou montáž se namaže silikonovým olejem závit šroubu svěrného kroužku, případně svěrný kroužek samotný.


Poukazujeme na náš montážní návod HERZ. Před montáží je nutné mít dobře připravený podklad. Potrubí se spojuje systémem svěrného šroubení přímo na rozdělovač. Podklad musí splňovat předepsanou rovinatost a musí být bez prasklin a nečistot. Očištěný podklad je napenetrován, případně upraven vyrovnávací stěrkou.


Při montáži trubek z měkké oceli nebo mědi pomocí svěrného šroubení kov na kov doporučujeme použití opěrných objímek. Vsuvky svěrného šroubení s navinutým těsnícím provazcem na jedné straně našrou- bujte k připojovacím trubkám na připojovací konzole. Speciální kónické svěrné šroubení s možností vyrovnání výšky umožňuje bezpečné a rychlé napojení rohového ventilu na měděnou trubičku nebo na flexi-hadičku s nátrubkem.


Jednoduchá montáž za. V případě rohových ventilů bez svěrného šroubení se připojuje armatura pomocí flexi-hadičky s převlečnou maticí s těsněním. Utěsnit svěrná šroubení (1) do uzavíracích armatur kotle. Nasadit T-kus (2) do svěrného šroubení (1) a mírně přitáhnout.


Montáž svěrného šroubení

Vyvrtat otvory do stěny (3) podle zobrazení. Rychlá montáž díky samotěsnícímu připojovacímu závitu. Pevné připojení díky třídílnému mosaznému kónickému svěrnému šroubení s možností vyrovnání délky. Rukojeť SCHELL-COMFORT. V˘vody armatury pro připojení přívodního a zpětného potrubí jsou libovolně volitelné.


Dotahujte převlečnou matici je tak silně, jak je zde popsáno. Zkontrolujte koncovky potrubí, zda nejsou poškrá-bané, znečištěné nebo zdeformované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.