úterý 26. listopadu 2019

Malá koupelna s wc

Jak zařídit mini prostor na maximum? Ty nejlepší a osvědčené tipy i optické triky, jak s problémem „ malá koupelna “ úspěšně zatočíte. Umístit do malometrážní koupelny všechno potřebné vybavení je velká výzva.


Malý, ale útulný ráj „Do malé koupelny zvolte světlou barvu obkladů, v přírodních tónech. Opticky zvětšíte a otevřete prostor. Přírodní tóny barev působí uklidňujícím dojmem a dobře je vnímáme.

Ve spojení s vanovou zástěnou získáte plnohodnotný čtvercový sprchový kout. Díky těmto přednostem dokážete umístit na ploše m^vanu, sprchový kout, WC , umyvadlo s nábytkem, ale i pračku. Koupelna měla být původně téměř celá červená a jen s několika obklady v květinovém vzoru. Proto jsme prostor hodně prosvětlili bílou (obkla malba a zařizovací předměty) a malá koupelna tak získala na vzdušnosti.


Malá koupelna v retro stylu. Nezařazené Koupelna – vaše oáza klidu. WC s demontovatelnou příčkou a revizním oknem.


V případě rekonstrukce panelákové koupelny, může nastat situace, kdy je vyžadováno zachovat původní stave. Stylová řešení koupelen SIKO, inspirace pro vaše koupelny!

Hledáte-li inspiraci pro vaši novou koupelnu nebo přemýšlíte, jak má vypadat rekonstrukce vaší koupelny, je tu pro vás výběr našich stylových řešení a fotogalerie koupelen. WC a velice úzkou předsíní. Hezká koupelna může vzniknout třeba v původní šatně, na prostoru 1x 2cm. Většinou malá místnost, ale s velkou důležitostí pro Vaše bydlení!


Podívejte se jak řešit Vaší koupelnu, zda umístit dvoj-umyvadlo, jak zvolit barevné kombinace, zda se rozhodnout pro sprchový kout anebo vanu. U nás najdete inspiraci od předních českých výrobců a prodejců, takže pokud najdete vhodné řešení, tak i víte, kde můžete produkty zakoupit. Rozhodně stojí za pozornost toaleta s bidetovací sprškou, kdy docílíme. Toaleta s bidetem v jednom. Oprostěte se od problémů, které rekonstrukce koupelny znamená!


Připravíme pro vás 3D grafický návrh, dodáme vše potřebné koupelnové vybavení, provedeme samotnou rekonstrukci, zajistíme. Zmenšujeme – malá koupelna , menší vybavení Dnes už není problém na trhu sehnat vany, sprchové kouty, pračky, toaletní stolky i třeba lampy menších rozměrů než je obvyklý průměr. Zabírá-li vana i tak mnoho místa, můžete ji vyměnit za sprchový kout se zvýšenou vaničkou nebo sedátkem pro maximální pohodlí při sprchování. Slovo majitelky: Čtyřicítka na krku a tři chlapi k tomu.


Jsem jedna žena v domácnosti a jediné, co se s koupelnou událo k mojí spokojenosti, bylo to, že se původně průchozí, naštěstí zděná, místnost uzavřela. Museli jsme však probourat dva pokoje. Nechybí umyvadla, sanitární keramika ( wc , bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků. Umíme se s ní vypořádat.


Každý volný centimetr se počítá. Máme na to potřebné vychytávky.

Místo jsme našli pro všechno potřebné. Na jednom místě si zařídíte koupelnu i toaletu: vybírejte vany, sprchové kouty, záchodové mísy, koupelnový nábytek i veškeré doplňky. Nakupujte koupelnový nábytek podle ceny, svého stylu nebo podle barvy.


Nov Společná koupelna s toaletou je vhodná především tam, kde je možnost. Oct Primárním krokem v řešení této otázky musí být obeznámení se s tím,. WC z chodby a do sousedící koupelny z kuchyně. Aug Mít spojenou koupelnu s toaletou samozřejmě není nic špatného, pokud. Tam, kde to jde a WC mísa je umístěna v rohu.


Ložnice propojená s šatnou. Koupelna s vanou i sprchovým koutem a vedle samostatná toaleta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.