úterý 26. října 2021

Zvyšovač wc s príklopom

Zvyšovač wc s príklopom

Ideálne sa hodí pre staršie osoby. Tento uzamykací systém. Vážený zákazník, je nám ľúto, ale tento tovar už bol vyradený z našej ponuky. Zvyšovač WC s príklopom.


Garancia nízkej ceny. Nastaviteľný zvyšovač na WC s výklopnými madlami Meyra. Toaletná opora 4€ 60. Na dobierku neposielam.


Univerzálny zvyšovač WC slúži pre pacientov, ktorí majú ťažkosti s pohybovým aparátom. Profilované sedadlo poskytuje maximálny komfort pre tých, ktorí majú problémy s kĺbmi alebo ktorí majú ťažkosti so sedením alebo vstávaním. Povrch sedadla je odolný voči škvrnám a dá sa ľahko čistiť. Niektoré sú vybavené vrchnákom.


Zvyšovač wc s príklopom

Ergonomicky tvarovaný povrch toaletného sedla má za následok rovnomerné rozloženie tlakových síl na telo užívateľa. Mäkký nadstavec na WC. Mohlo by vás zaujímať.


Nadstavec na WC dosku. K tomu slúžia štyri jednoducho nastaviteľné dorazy. Tieto toaletné zvyšovače sú totožné ako štandardné zvyšovače, líšia sa však tým, že sú vybavené krytom. Po nastavení je zvyšovač zabezpečený a poskytuje bezpečný pocit. Kč V jedné objednávce j. Spodný profil nadstavca a plastové klipsy zabezpečujú pevné uchytenie na toaletnú misu.


Dodáva sa v troch výškach a cm. Požičiavanie kompenzačných pomôcok - Uvedená sociálna služba, je určená osobám s nepriaznivým zdravotným stavom vedúcim k odkázanosti na pomôcku na určitú prechodnú dobu. Veľký hygienický otvor vpredu a vzadu umožňuje optimálnu intímnu hygienu. Mrzí nás to, produkt aktuálne nie je dostupný Poradiť s výberom podobného produktu. Odporúčame Vám tieto podobné produkty Pozri.


Nástavec napomáhá ke komfortnějšímu vstávání a sezení. Univerzální zvyšovač WC slouží pro pacienty, kteří mají potíže s pohybovým aparátem. WC misu zvyšuje o cm. Na prednej aj zadnej časti je hygienický výrez.


Výrez vrchnéhokrytu umožňuje ľahké zdvihnutie resp. WC zvyšovač je vyrobený z materiálu odolnému. Záchod pre ženy musí byť vybavený aj nádobou s uzatváracím príklopom ovládateľným zošliapnutím.


Neobsahuje vôbec žiadne ostré hrany a známe škodlivé látky. TSE-EASY je zvyšovač WC pre viac samostatnosti a bezpečnosti v každodennom živote. Vieme, čo je u praktických pomôcok v sanitárnej oblasti dôležité. Naše moderné výrobky presviedčajú zodpovedajúcim dizajnom. Predovšetkým, ale premyslenou konštrukciou a špičkovou kvalitou až do detailu.


Zvyšovač wc s príklopom

Predný výrez pre uľahčenie hygieny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.