čtvrtek 28. října 2021

Zvyšovače wc

Zvyšovače wc

K tomu slúžia štyri jednoducho nastaviteľné dorazy. Po ich nastavení je zvyšovač zabezpečený a poskytuje bezpečný pocit. Vzadu je zvyšovač o trochu vyšší, čo zabezpečuje jednoduchšie vstávanie z WC. Zvyšovač WC s opierkami rúk. Tieto toaletné zvyšovače sú totožné ako štandardné zvyšovače , líšia sa však tým, že sú vybavené krytom.


Zvyšovače wc

Po nastavení je zvyšovač zabezpečený a poskytuje bezpečný pocit. Nástavec na WC CLIPPER. Igor Vlk-súkromná firma. Informácie o výdaji, doplatkoch, spôsobe užívania.


Rozsiahle možnosti vyhľadávania. Univerzální zvyšovač wc je určen pro osoby se zdravotním postižením a poruchami pohybového ústrojí, a to zejména pro ty kteří mají problém při sezení nebo vstávání. Ideálně se hodí pro starší osoby. Vážený zákazník, je nám ľúto, ale tento tovar už bol vyradený z našej ponuky.


Tieto nové tolaetné zvyšovače môžu byť upevnené na WC jednodchým spôsobomm. WC pomôcky pre stomikov predaj ortopedickej zdravotníckej obuvi pre deti aj dospelých zn. SANTE široký sortiment zdravotníckeho materialu: obväzy, gázy, leukoplasty autolekárničky, vybavenie lekárničiek podľa noriem predaj doplnkového sortimentu – vitamínov zn. Bočné opierky môžu byť odnímané pri skladovaní.


Profilované sedadlo poskytuje maximálny komfort. Možná výška: 1cm. WC zvyšovač KING je vybaven krytem. Povrch sedáku je odolný vůči skvrnám a dá se snadno čistit a to pomocí teplé vody a použitím klasických čistících a antibakteriálních prostředků. Alternativně lze zvyšovač KING čistit v autoklávu na Stupňů Celsia.


Před čištěním v autoklávu vyberte konzoly ze zvyšovače KING. WC installieren: Ideal Standard – AquaBlade montieren - Duration: 4:43. SHK-TV Recommended for you. Rekonstrukce koupelny - Duration: 13:18. Díky tomu se snadněji sedá a vstává z wc starším lidem nebo pacientům po ortopedických operacích.


Navíc je vybaven krytem a otočnými rukojeťmi, které pomáhají osobě dostat se z toalety. Ponúkame Vám kompletný sortiment zdravotníckych pomôcok: bandážne pomôcky a ortézy, ortopedické vložky, kompresívne elastické pančuchy, francúzske barle pre deti aj pre dospelých, vychádzkové paličky, podpazušné barle drevené v piatich veľkostných prevedeniach, toaletné kreslá, sedačky do vane, vaňové dosky, sprchovacie kreslá, madlá, zvyšovače WC , polohovacie. Toaletné kreslo drevené TK-D.


Snadné a stabilní uchycení na toaletní míse pomocí dvou klipsů (šroubů) Ergonomický tvar sedací části, hygienický výřez a příklop dle typu zvyšovače. WC , stoličky a toaletné kreslá sa vydávajú jednorazovo. Zdravotná poisťovňa následne uhrádza aj prípadné opravy pomôcok. Pomôcky rôzneho druhu je možné získať cez verejné zdravotné poistenie pre rôzne druhy ochorení a postihnutí, ktoré sú rozdelené do skupín. Zároveň málokto zo seniorov vie, že ak tomu zodpovedá ich zdravotný stav, lekár im môže predpísať držadlá, zvyšovače WC , toaletné kreslá, obväzový materiál či špeciálny zdvihák, ktorý ich bezpečne spustí do vane.


V novej kategorizácii pomôcok, ktorá platí od tohto mesiaca, je napríklad päť plne hradených druhov vaňových zdvihákov. Pripláca sa len na jeden. Zvyčajne sú vyrobené z pevného plastu, ktorý jednoducho vyčistíte.


Na WC misu ich upevníte bez použitia akéhokoľvek náradia. Niektoré modely sú pre ešte vyšší komfort vybavené praktickými opierkami rúk. WC či hliníkové podpazušné barle. Prínosom bolo, že sme mali možnosť „siahnuť“ si na vystavené pomôcky, na vlastné oči vidieť ich tvar, rozmery, či farbu.


Otázky našich odbe-rateľov sa častokrát totiž týkajú práve týchto aspektov. Ležadlá toaletné detské s oporou trupu. Stoličky a kreslá toaletné so zbernou nádobou.


Zvyšovače wc

Ostatné hygienické, kompenzačné a ošetrovac.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.