středa 27. listopadu 2019

Malý ventilátor na baterie

U těchto ventilátorů je použit systém obvodového sání (hluk z potrubí nevyzařuje přímo skrz ventilátor do místnosti, ale narazí na čelní desku, část se odrazí zpět a jen malá část vyzařuje do boku - příznivý vliv na snížení hlučnosti). Malý stolní USB ventilátor s možností nastavení sklonu 360°, rychlosti, vyroben z odolné hliníkové slitiny, protiskluzové nožky, vstupní napětí USB DC V, rozměry 1x 1x 1mm, velikost 6. Je vhodný pro montáž na okenní sklo nebo do zdi, s výtlakem přímo do exteriéru. Montážní otvor musí být o průměru 1- 1mm.


Skříňka je z nárazuvzdorného plastu bílé barvy. Motor je asynchronní s ochranou proti přetížení.

Dôležitou hodnotou je počet výmien vzduchu v miestnosti za hodinu. Můžete mít ihned na 2. Díky napájení na usb je tento větráček ideální na cesty (do vlaku, autobusu, auta i restaurace), kde není k dispozic. Lopatkový ventilátor na kamna je zkonstruován tak, aby teplý vzduch rovnoměrně cirkuloval po celé místnosti. Je osazen termoelektrickým modulem, který funguje jako generátor a napájí malý motorek ventilátoru. Malý příruční ventilátor značky Basetech je ideálním společníkem v horkých letních dnech.


Jeho baterie vydrží v nepřetržitém provozu až hodiny, při přerušovaném používání s ní vystačíte na celý den. Mini přenosný chladicí ventilátor na cesty.

Vhodný zejména do parných dnů, když např. Rošt a mísu z nerezu ( na zachytávání tuku) lze mýt v myčce nádobí. Tuk odkapává do speciální nádoby. Malý přenosný difuzér je ideální nejen na cesty, ale i do dětského pokoje či na pracovní stůl. Obsahuje zabudovanou baterii, pohánějící ventilátor , který urychluje rozptylování éterických olejů v ovzduší, oleje nezahřívá a udržuje tak jejich konstantní kvalitu.


Vyjímatelná filcová destička k aplikaci éterických olejů vydrží podle druhu olejů a četnosti. Bezpečné používání zajišťuje přední a zadní kovová ochranná mřížka, protiskluzové nožky a ochrana proti přehřátí. Category: dom Ak ste počas jazdy nepríjemní, dusíte sa v autonehode alebo preplnenom minibuse a plánujete v lete letnú cestu vlakom alebo autobusom, kompaktný ventilátor na batérie sa stane záchrannou linkou v oceáne tepla. Hledáte levné Větrák online?


Mini kapsa velikosti taktického designu, je přenosná a lze ji použít jako mobilní klimatizaci. Ventilátor na batériách 29. Je to nejlepší volba, když ho budete nositrybaření, běh, kempování, ruční práce atd. Na foto (zleva): mini větráček na krk, Kč a USB větráček ve tvaru letadla,.


Tvůrčí ruční mini ventilátor větrák sněhulák usb baterie přenosné chlazení. Malý , skladný mini větráček se vleze do každé kabelky - ideální do horkých. Xiaomi přenosný USB flexibilní mini ventilátor - modrá.


Chladicí ventilátor se.

Malý ventilátor s dvěma úrovněmi rychlosti. Nabíjecí ventilátor na baterii je praktickou pomůckou do horkých dnů i nocí. Disponuje navíc i šikovnou LED diodou, která může sloužit jako noční světlo. Díky napájení na tzv.


Malý , lehký a kompaktní ruční ventilátor pro vaše osvěžení v horkém počasí. Boneco F- malý přenosný ventilátor , který nezabere mnoho místa na vašem pracovním stole. Díky USB připojení ho můžete používat téměř kdekolinbsp;- všude tam, kde máte počítač, notebook, power banku či USB zásuvku.


Ručný mini ventilátor na baterky. Aj vy znášate horúce letné dni veľmi ťažko ? Pripravte sa na letné parné dni s novým ručným mini ventilátorom. Doprajte si príjemné osvieženie stlačením tlačidla!


Vybírejte si Domácí ventilátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.