středa 27. listopadu 2019

Mala vodomerna sachta

Na sklade, doručenie do pracovných dní. Názvem MODULO se označuje řada kompaktních vodoměrných šachet obdélníkového tvaru, určených k zabudování až vodoměrů stavební délky do 1mm. VODOMERNÉ ŠACHTY Samonosné plastové vodomerné šachty sú určené k zabudovaniu pod terén pre revíziu a kontrolu stavu vodomerov, prípadne pre reguláciu vody. Nízke náklady na zemné práce. Predĺžená záruka roky na výrobok.


Dodáváme betonové a plastové vodoměrné šachty. Betonové šachty dodáváme pro dopravní zatížení D40 B1a A15. Spytaj sa tvojich vodarni, ta sachta by mala byt schvalena, nie ze das len daku dieru na vodomer, musi sa tam dat dostat a pod. Daj si ju asi tam kde ti vyda ta hadica nech nemusis davat spojky.


Jsme česká firma zabývající se výrobou a distribucí výrobků z plastů. Vyrábíme zejména vodoměrné šachty, studnařské šachty, nádrže na vodu, jímky, septiky a jiné atypické výrobky z polypropylénu. Naše vodomerné šachty dodávame v niekoľkých variantoch sú staticky posúdené a spĺňajú všetky ekologické a prevádzkové predpisy.


Každý rodinný dom, alebo iná prevádzka do ktorej je prívod štátnej vody by mala mať šachtu do ktorej je prístup ešte pred vstupom na pozemok vlastníka, respektíve mimo stavby, teda väčšinou domu, aby bolo zabezpečené, že sa tam pracovník príslušných vodární môže bez. Betónové vodomerné šachty sú určené pre osadenie vodomeru, prípadne príslušných armatúr, na domovú prípojku vody. Nami vyrábaná vodomerná šachta je vodotesná. Porovnajte si naše skvelé ceny. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Ponúkame čerpadlá, kotly, gamatky, tlakové nádoby, expanzomaty, bojlery, vodovodné batérie, klapky, domáce vodárne - darlingy, vodomerné šachty, prečerpávacie šachty a kompletný sortiment vodovodných systémov aj s dopravou na miesto realizácie.


Mala vodomerna sachta

Ich moderná technológia zaručuje jednoduchú montáž a umožňuje bezproblémový prístup pri kontrole meracích zariadení. Samonosná vodoměrná šachta slouží k umístění vodoměrů mimo objekt, pokud nemáte možnost umístit vodoměr přímo v objektu. Kompletná betónová vodomerná šachta, slúži na umiestnenie vodomeru pre odber vody z verejného vodovodu.


Manipulačné šachty vŕtaných studní sú vyrobené z polypropylénu (PP). Sú v nej umiestnené elektrické zariadenia, rozvody armatúry, tlaková expanzná nádoba, filtračné zložky a hlavne prívod vody z vrtu. Prestup určený na napojenie paženia je podľa potreby Ø 2alebo 160mm.


Vodomerné a armatúrne šachty. Válcové vodoměrné šachty a šachty do vrtů. Veškeré svary na šachtě jsou těsné. Do vodoměrné šachty vám podle požadované Ø přívodního potrubí dáme hrdlo, kterým přivedete potrubí do šachty.


Kontakty Podmínky používání. Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem mimo dům a pro liniové stavby vodovodů. Na základě referencí ze svépomocí. Je to nejpevnější šachta určena pro místa s velkou podzemní vodou.


Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz. Rozhodnúť sa pre nás je dobrá voľba! Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky.


Ja som mala haváriu v jednom dome a museli sme meniť časť potrubia, ktoré bolo pre fakturačným vodomerom. Nepomohlo jednanie s dodávateľom vody. U plynu je úplne inak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.