čtvrtek 31. ledna 2019

Ponorné čerpadlo s elektronikou

Ponorné čerpadlo s elektronikou. Dokumenty ke stažení. PLURI TECH II na čistou vodu s instalovanou elektronikou na automatický provoz. Najdete v našem e-shopu zde. Soubor ke stažení: PLURI TECH.


To se pozitivně podepisuje na výčtu dalších parametrů, jako je maximální výtlačná výška ve výši metrů nebo hloubka ponoru do metrů, kterou umožňuje kvalitní konstrukce. Vodárna je ideální pro použití v zahradních systémech, kde může zásobovat vodou běžné zahradní rozvody. Společnost GARDENA nabízí výkonná zahradní tlaková čerpadla pro různé využití. Sudové čerpadlo je ponorné čerpadlo s integrovanou trubkou zahnutou tak, že se dá zavěsit za okraj nádoby, z níž se voda čerpá. Tato čerpadla mají nízký příkon, pracovní tlak i přepravované množství, takže nejsou příliš vhodná pro připojení dlouhé hadice s postřikovačem.


Kompaktní, snadno obsluhovatelné s vestavěnou ochranou proti chodu na sucho a zpětnou klapkou. Také vhodné pro instalaci ve vrtech o. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Elektrické čerpadlo s multifunkčným využitím je vhodné na odčerpávanie odpadových vôd z pivníc, šácht či kalu zo septikov. Kč Poslední kus za tuto cenu!


Ponorné čerpadlo s elektronikou

Kvalitní ponorné čerpadlo s příkonem 750W. Pro dopravu vody do větší vzdálenosti a pod vyšším tlakem. Tlakové čerpadlo s víceúrovňovým oběžným systémem. Ideální pro zahradní postřikovače, zásobování vodou a přečerpávání.


Motor s příkonem 9W dokáže pracovat kapalinou do teploty °C. Einhell ponorné tlakové čerpadlo GC-DW 9N při svých možnostech váží jen kg. AVI - Duration: 1:00.


MANEK stavební stroje spol. Trvalo ponorené ponorné čerpadlá pre rôzne náročné závlahové systémy aj domáce vodárne. Vhodné pre zásobovanie obytných, priemyselných a poľnohospodárskych objektov pitnou vodou získavanou z väčšej hĺbky, alebo vzdialenosti.


Dostupnosť Do pracovných dní. Doprava cena za dopravu 100. Automatická ponorná čerpadla s integrovanou elektronikou jsou určena pro pohodlné čerpání vody pro nejrůznější aplikace. Vodní ponorné čerpadlo je osazeno elektronikou s dlouhou. Energeticky velmi úsporná čerpadla s inovativní elektronikou.


Pokud potřebujete vodu jen přečerpávat, pak využijete ponorné netlakové čerpadlo. Mívá výtlak 5–metrů a velký průtok v řádech stovek litrů vody za minutu. Ale nepočítejte s tím, že byste mohli například postřikovat. Tento základní parametr určuje rozsah použití čerpadla HCM - INOX na čerpání čisté nebo mírně znečištěné vody ze studní, jímek na dešťovou vodu, odvodňování zatopeného sklepa, čerpání vody z vodního toku a podobně.


Vhodné pro přečerpávání, vyčerpávání nebo pro odvodňování při zatopení. Dodacia lehota: hodín. Vícestupňové ponorné čerpadlo s integrovanou elektronikou , určené pro použití v systémech dešťové vody a zavlažovacích sítích, pro čerpání vody z nádrží, cisteren, jezírek a studní a pro aplikace v domácnosti, které vyžadují vysoký tlak. Pre čerpanie tejto vody sú vhodné ponorné čerpadlá robustnej konštrukcie, ktoré sú vyrobené z odolných materiálov ako je zliatina ocele alebo nerezová oceľ. Niektoré typy sú vybavené aj rezacím nástrojom pre rozmelňovanie.


Ponorné čerpadlo s elektronikou

ISP vícestupňové ponorné čerpadlo z nerez oceli 400V, kabel 5m. Vícestupňová ponorná čerpadla s průměrem mm jsou vyrobena z nerezové oceli a určena do hlubinových vrtů. Přípustný obsah písku v čerpané vodě je max.


Nakupujte u specialistů na Neptun. Leo LDW ponorné zahradní automatické čerpadlo. Bylo úspěšně odzkoušeno. Další využití chystám na léto k vyčerpání vody z bazénku.


Ponorné čerpadlo s elektronikou

Vyčerpalo vodu skoro do sucha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.