čtvrtek 24. ledna 2019

Drtiče a štěpkovače

Zahradní drtiče větví. Každý pracuje na jiném principu a dává velmi odlišné výsledky. Hledat ve zboží Hledat v článcích. Přihlášení Nová registrace.


Například štěpkovače a drtiče s úložným boxem pro štěpky není možné zapnout, dokud není koš správně zajištěn na svém místě.

Zabrání se tak spuštění stroje ve chvíli, kdy nejsou ničím kryté nože ve spodní části štěpkovače a drtiče. Konstrukcí a pojistek štěpkovačů a drtičů je mnoho, ale i při samotné práci byste měli být ve střehu. URBAN vytvářejí z větví a odpadního dřeva velkou štěpku – špalíky, proto jsou tyto stroje někdy nazývány také jako „špalíkovače“.


K zapůjčení nabízíme štěpkovače s benzínovým motorem a štěpkovače za traktor. Cena půjčovného je účtována za každý započatý den. Víkendové půjčení - při vypůjčení v pátek odpoledne a vrácení v pondělí ráno účtujeme dny.


Seřadit podle: Štěpkovač - drtič větví (max.1cm) mot.

Rotor stroje se otáčí směrem nahoru. Tato technologie zajišťuje bezkonkurenční výkon strojů v porovnání s konkurencí a nízkou prašnost při zpracování materiálu. V tomto videu se můžete podívat na Štěpkovač Rapido plus od firmy VARI.


Více informací naleznete na stránce. Levné drtiče a štěpkovače větví. Jsou vhodné pro tenčí větve (do cm) a měkčí zahradní odpad. Jedná se výhradně o modely s elektromotorem.


Benzinové drtiče jsou vhodné pro náročnější práce, dlouhodobé zatížení a všude tam, kde není elektrický proud. Elektrické drtiče jsou vhodné na běžné použití na zahradě a poradí si s průměrem větví do cm. Nevýhoda je v tom, že je musíte někam zapojit, tudíž potřebujete mít při ruce elektrickou zásuvku.


Mají většinou robusnější konstrukci, jsou osazovány výkonnějšími motory, a tudíž dokáží zpracovávat větvě o průměru až cm. Pozornost je však také věnovat materiálu použitému na podavač a kryt stroje. Zobrazit produkty výrobce. Při prořezávání stromů každý zahrádkář řeší problém, co se vzniklým odpadem v podobě velkého množství větví.


Pálení zahradní odpadu je dnes většinou zakázané, proto jsou nejlepšími pomocníky drtiče a štěpkovače , které vám pomohou se zahradního odpadu zbavit.

Hammel slouží ke zpracování biomasy a výrobě štěpky. Jsou také vhodné pro zpracování komunálního odpadu, stavební sutě a mnoho dalších materiálů jako napříkad pro drcení pneumatik. Zpracují větve o průměru až cm. Ve spolupráci se společností Stoevelaar International, dealerem společnosti Morbark, je nám potěšením nabídnout vám širokou.


Jak drtiče tak i štěpkovače a špalíkovače jsou stroje sloužící k zpracování větví do skladné a dobře manipulovatelné podoby. Tato výstupní frakce se nazývají nejčastěji štěpka nebo špalíky. Většinou se štěpka chápe jako jemná drť a špalíky jako hrubá. Drtiče , štěpkovače a odkorňovače Morbark.


Frakce z drtiče je velikostně mezi štěpkou a špalíky. Lidově se však všechny typy dřevní drtě. Multifunkční drtič je tak všestranným strojem pro drcení odpadu i sekání větví. V této kategorii naleznete štěpkovače a drtiče , které vám pomohou zpracovat dřevní odpad. Ačkoliv jsou oba typy přístrojů určeny k podobnému účelu, pracují na odlišném principu.


Neméně oblíbené štěpkovače potom řežou větve na trochu větší kousky, s nimiž. Levný a kvalitní drtič pro drcení a štěpokování dřeva a větví. Drť z klasického drtiče.


Ty můžete také použít na provzdušnění kompostu, ale hlavně s nimi dobře roztopit kamna. Po vyschnutí obsahují málo vody a není z nich moc popela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.