čtvrtek 24. ledna 2019

Čerpadlo na závlahy

Čerpadlo na závlahy

Filtry na vodu pro domácnost, závlahové systémy a průmysl. Automatické závlahy Automatické závlahy HUNTER, TORO, RAIN BIRD pro zavlažování trávníku. V této kategorii Vám nabízíme ponorná čerpadla vhodné pro automatické závlahové systémy.


Čerpadlo na závlahy

Všechny nabízené čerpadla a příslušenství pravidelně používáme na našich realizacích, takže je máme ověřené a vyzkoušené. Ponukáme veľkoobchodnú spoluprácu v oblastiach ako: závlahy a čerpadlá, automatická závlaha, postrekovače, mikrozávlaha, riadiace jednotky, servis čerpadiel, čerpacia technika, projekcia závlahy za skvelé ceny. Viac sekcii treba, ak aj mate iny druh zavlahy , napr. Tie sa asi nedaju kombinovat. Musite odhadnut tlakove straty v potrubi.


Tlakove straty som kedisi videl na. Vďaka svojim rozmerom je možno ponorné vretenové čerpadlo použít do vrtov od priemeru 1mm. Ponorné vretenové čerpadlo HCje určené na dlhšiu dobu čerpania. Maximálny počet zapnutí ponorného čerpadla HCby se mal pohybovať do za hodinu.


Odber vody sa zastaví a tlak vody je o 5bar vyšší ako zapínací tlak 2bar. Ak je nedostatok vody na saní, čerpadlo tiež vypne. Napätie: U = 1x2V Zapínací tlak: p = barov Max. Kalové čerpadlo na fekálie je pre mnohých tak trochu nechutnou záležitosťou. No niekedy sa bez neho jednoducho nezaobídeme.


Predovšetkým hovoríme o domácnostiach, ktoré nemajú v obciach zabezpečený priamy odvod kanalizácie. V takom prípade je kalové čerpadlo nutným vybavením septika. Takisto však ide o situácie ako vytopené suterény, garáže či pivnice.


Spoločnosť GARDENA ponúka výkonné záhradné tlakové čerpadlá nielen za zalievanie záhrady. Kompletný zavlažovací systém eshop - trysky, postrekovače, potrubia pre automatické závlahy. A všetko pre realizáciu závlahy aj svojpomocne. Zavlažovacie systémy od spoločnosti ProRain.


Takýmto spôsobom napojíme na jednotlivé sekcie všetky postrekovače do miest, ktoré sme si z návrhu závlahy na pozemku naznačili. Každú sekciu ukončíme buď prechodom z 32mm na 16mm a osadíme posledný postrekovač alebo 32mm ukončovákom v prípade, že má hlavné potrubie priemer 32mm. Takový tlak je pro účely závlahy (mimo kapkové) naprosto nedostačující. Naopak, maximální tlak čerpadla uvedený na štítku (H max) např.


Čerpadlo na závlahy

První český výrobce kapkové závlahy. Přesné a cílené ekologické zavlažování k jednotlivým rostlinám. Vretenové čerpadlo S frekvenčným meničom S vodným automatom. Vodné zásuvky a šachty s venti. Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!


Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za dní. Vzdialenosť medzi saním samonasávacieho čerpadla a hladinou podzemnej vody je optimálne do metrov, nesmie prekročiť m. Ak máte kopanú, alebo vŕtanú studňu (priemer od 1mm vyššie) použite radšej ponorné čerpadlo.


Objavte bohatý sortiment produktov od záhradných hadíc, zavlažovanie trávnika až po kvapkové zavlažovanie. Najdete zde všechny informace potřebné k výběru typu závlahy. Zda zvolit závlahu postřikem, jak vybrat kapkovací potrubí či jiný typ mikropostřiku či podzemní závlahy. Poradíme Vám s výběrem čerpadla, filtrace či typu potrubí. Darčeková poukážka 50€ € 50.


Závlahové systémy Orbit Professional.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.