pondělí 23. října 2017

Čerstvý kravský sýr

Jemný čerstvý sýr tvarohové chuti. Je slabě solený, v chuti příjemně nakyslý. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Vhodný do salátu, na chleba, nebo jen tak k vínu.

Jeden kus sýru váží 200g-300g. Ideální pro všechny milovníky chutných sýrů. Ekofarma Lidečko Zaměřuj. Před servírováním je vhodné sýr nechat alespoň minut ohřát na pokojovou teplotu, aby se v něm rozvinuly všechny chutě i vůně.


Podle odborníků je dokonce lepší nechat sýr odležet tak hodinu až dvě. Sýry obsahují velké množství živin, hlavně bílkovin, z kterých tvoří cca kasein. Lépe stravitelný je měkčí sýr (např. čerstvý sýr ), nejhůře pak plísňové a zrající sýry.

Může být ale i součástí. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací. Při výrobě používáme sekané a celé kusy vlašských ořechů. ORIGINÁLNÍ PRODUKT ORLICKÝCH HOR.


Výrobek z podhůří Orlických hor. Máme otevřeno celý den, v lednici je dechberoucí julčino gervais, čerstvý kravský sýr , sýr s chilli, se zeleným pepřem, s tymiánem a pár kousků kravského polotvrdého s koriandrem. Kozí Legendy je cca kusů a ty se během dne odpaří, kdo dřív, ten dřív. Dost je tvrdého Bochníku i Starého.


Polotvrdý zrající kravský sýr. Povrch sýrů je ošetřen ochranným nátěrem. Kravský sýr čerstvý nakládaný v oleji 1g. Svěží čerstvý sýr je ideální se zeleninou, olivovým olejem a dobrým pečivem, čímž vykouzlí výbornou snídani či večeři. Vyzkoušejte jej i jako chuťovku k vínu.


Kombinujte spolu s ovocem, ořechy a víny jako jsou Müller Thurgau, Muškát. BIO kravský sýr čerstvý (200g) (hodnocení) Skladem 6Kč. DPH: 5Kč: cena vč.

Tento přírodní sýr je vyroben pouze z našeho biomléka. Máme to štěstí, že nedaleko od nás je malá farma, ze které bereme kravský sýr a korbáčiky. Korbáčiky většinou nevydrží do druhého dne, ale ten čerstvý kravský sýr si většinou nakládáme.


Tedy pokud si ho jen tak neosolíme k dobrému vínu. Do prázdné zavařovací sklenice dáme jemně. Sýr je vakuově balený. Kozí sýr nevypadá a ani nechutná tak jako ten kravský a důvodem je jeho složení. Vyšší koncentrace mastných kyselin se středními a krátkými řetězci dává kozímu sýru jeho charakteristickou pikantní vůni a nižší obsah mléčných bílkovin dělá kozí sýr jemnější s krémovější texturou.


Právě tyto vlastnosti předurčují kozí mléko pro přípravu. BIO dolnopasecký sýr kravský. Přírodní čerstvý sýr.


Sýry vyrábíme z čerstvě nadojeného mléka z farmy v Rovensku, nepoužíváme žádné chemické látky, jediným konzervantem je mořská sůl, kterou dovážíme z Itálie. Složení: bio plnotučné mléko, ml. Vše děláme ručně a tradiční cestou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.