pátek 22. listopadu 2019

Svářečka na plastové trubky bazar

Byla použita jen jednou při montáži bojleru. Při rychlém jednáni sleva. Nová polyfůzní svářečka pro svařování plastových trubek z materiálu (PELD), homopolymer polypropylenu (PP) a kopolymer (PPC,PPR). Svářečka je opatřena regulátorem teploty od 0-300°C.


Nástavce jsou potažené teflone. Je uložena spolu s nástavci a nůžkami na plastové trubky v praktickém kovovém kufříku.

Regulace teploty - 3C. V plně funkčním stavu - použita pouze na opravu vodoinstalace. Součástí je originální kovo.


Dobrý den, prodám zcela NOVOU polyfuzní svářečku na plastové trubky od značky Extol. Původní cena je 9Kč. Ke svářečce byly zakoupeny i kleště na PVC trubky v hodnotě 2Kč.


Dům a zahrada - Trubky plastove bazar. Prodám jako celek, tzn. Vybírejte z inzerátů.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů svářečka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Napětí 230V, příkon 800W, regulace teploty 0-300st.


Možnost svařování potrubí od do 63mm. Svářečky na plastové trubky Nedílnou součástí každého instalatéra je především polyfúzní svářečka PPR trubek. Je vytvořena na principu svařování prostřednictvím horkého tělesa, vzájemného spojování trubek z termoplastů, a to za pomoci nástavců a tvarovek.


Svařovat lze plastové trubky o průměrech 1 2 nebo mm. Tento trnový model disponuje regulací teploty do 300°C podle druhů a průměrů svařovacích trubek. O připojení na síť nebo aktuální teplotě obsluhu informuje indikátor na těle svářečky.


Dodání je pravděpodobně více jak měsíc, tudíž nelze objednat. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média,. Svařuje všechny bežné plastové trubky.


Osobní odběr Brno Bohunice, nebo Brno Žabovřesky Rosického nám. Kč, pokud napíšete jméno, adresu a telefon. Teplotu svařování lze u ní regulovat v rozmezí až 3°C.


HÜRNER svářečky na plastové trubky. Záruční a pozáruční servis.

Odborné poradenství a předvedení strojů. Nůžky na plastové trubky , průměr 3-42mm, GEKO Hlavní technické parametry: tech. Ruční nůžky na trubky z plastu stříhající do rozměrů až mm. Kvalitní břit z nerezové oceli.


Tato svářečka je určena pro instalatérské práce pro svařování plastových trubek z materiálu (PELD), homopolymer polypropylenu (PP) a kopolymer (PPC,PPR). Dodáváno v plechovém kufříku. Polyfúzní svářečka Sharks SH 800W je vhodná ke svařování plastových trubek při instalatérských činnostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.