čtvrtek 28. listopadu 2019

Polyamidove desky

Snadná obrobitelnost umožňuje využití v mnoha průmyslových aplikacích. Splňují tak požadavky na použití konstrukčních plastů. Další předsností je bezhlučný chod součástí vyrobených z tohoto materiálu. Polyamid PAje rozpustný v silných kyselinách, kyselině mravenčí, octovém fenolu a chlorovaných fenolech. Prodáváme: komůrkový polykarbonát, desky značky Marlon, trapézové desky na pergolu Marlon CSE, plný polykarbonát, plexisklo, sklolaminát, skleník z polykarbonátu.


Polyamidove desky

Naše plastové desky a tyče jsou recyklovatelné, určené pro dlouhodobé aplikace a bězně se nevyužívají k jednorázovému účelu. Desky formátujeme na míru. Nevytváří tak nadbytek plastového odpadu a vhodným použitím zastoupí mnoho přírodních materiálů, které možné ponechat v přírodě nebo lépe využít. SIMONA - PLASTICS CZ,s.


Jiné profily a speciální odlitky lze dohodnout. Těsnění, desky , ucpávky. Polyamid PA patří do skupiny materiálů, které jsou v technické praxi označovány jako nylon nebo silon. Polyamidové tyče a desky PA – extrudovaný a litý polyamid PA 6. Tyče a desky lité a extrudované jsou používany tam, kde je potřeba řešit otěr strojních součástí ve výrobním procesu. Proto polyamid nachází.


Alkalický polyamid PAje termoplastický materiál, který díky svým vlastnostem – tvrdosti, pevnosti, houževnatosti a malému kluznému odporu – splňuje většinu požadavků na použití konstrukčních plastů. Litý polyamid (PA6G) dodáváme ve formě desek, tyčí a trubek. Mimo tyto polotovary nabízíme také soustružené a frézované výrobky. Nabízíme především dodávky plastových polotovarů jako jsou desky , tyče a fólie, dodávky hadic pro různá média, pryžových desek a rolí, pryžových podlahových krytin, čistícího textilu aj.


Kategorie poptávky, klasifikace. Fólie, desky , pásy, sítě, p. Kvalitní kamnářské šamotové cihly, šamotové desky a tvarovky nabízíme v tloušťkách a rozměrech vhodných pro kamnařinu. Dodáváme polotovary ze všech druhů technických plastů ve formě desek, tyčí, trubek, pásek, fólií a přířezů. Máme na skladě víc než 1tun nejpoužívanějších technických plastů připravených k okamžitému odběru. Modifikovaný Polyamid-je tuhý plast snášející vysokou zátěž, velmi dobře obrobitelný.


Vyrobní techologie extrudace nebo lití garantuje výrobek o vysoké houževnatosti, s dobrými kluznými vlastnostmi, s vysokou odolností proti otěru a dobrou chemickou stálostí proti mnoha typům olejů, tuků, benzínů, atd. Navíc umělohmotné desky za trvale nejnižší ceny. Jedná se o různorodé materiály, které mají použití od stavebnictví až po dekorační a hobby účely. Pro své jedinečné vlastnosti se plastové desky a tabule používají jako alternativa. Mají vynikající odolnost proti povětrnostním vlivům, hnilobě a vlhkosti.


Jsou přírodního vzhledu a mají dlouhou životnost. V těchto komoditách úzce navazujeme na tradici velkoobchodu ŘEMPO a snažíme se ji rozvíjet. Věříme, že právě u nás si najdete to zboží, které právě hledáte a. PVC Medur, desky PP- polypropylen, desky PE – polyetylen, polyuretan – polytan, lana, motouzy, technický textil. Už si to moc nepamatuju, nějak jsem rozebíral palubku a lanko narovnával, zpevňoval lepidlem, podkládal kouskem silonové desky aby klouzalo rovně do.


Vikureen – desky z nárazuvzdorného polystyrénu. Altuglasu omezen na desky čiré, mléčné. Dle Vaší dokumentace zajišťujeme výrobu dílů z plastových polotovarů.


Kontatujete nás s Vaší poptávkou. Na základě našich dobrých zkušeností spolupracujeme s výrobními firmami, které jsou schopné odvést kvalitní práci ve stanovených termínech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.