čtvrtek 21. listopadu 2019

Nádrž na dešťovou vodu nadzemní

Nádrž na vodu německé výroby slouží na dešťovou vodu samonosná. Usazení bez betonáže. Poklop je součástí dodávky. Podzemní i nadzemní nádrž na vodu s možností rozšíření. Dá se instalovat na zahradě, ve sklepě nebo pod zemí.


Nádrž na dešťovou vodu nadzemní

Během několika minut se obě poloviny nádrže spojí bez šroubů za pomoci rychlospojek. Nadzemní nádrže na dešťovou vodu. Nádrže na vodu slouží k akumulaci dešťové nebo pitné vody. Dešťovou vodu můžeme používat například k závlaze zahrady nebo v domácnosti, pro splachování WC, praní v automatické pračce či umývání automobilu. Pro rostliny není lepší voda než dešťová.


Voda je čistá a měkká. Pokud hledáte plastové nádrže na vodu , tak u nás si vyberete! Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Použitím podzemní nádrže na dešťovou vodu eliminujeme mnoho rizik pro vodu , navýšíme kapacitu a ještě ušetříme místo na zahradě. V naší nabídce nadzemních nádrží na dešťovou vodu naleznete nádrže designové, standardní nebo sudy na dešťovou vodu a veškeré potřebné příslušenství jako jsou kohouty či sběrače dešťové vody. Nádrž nám pomůže vodu využívat celoročně, protože je instalována do nezámrzné hloubky.


Kromě materiálu se musíte rozhodnout, jestli dáte přednost podzemní, nebo nadzemní nádrži na vodu. Jsou různých rozměrů, tvarů a designu. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.


Nádrž na dešťovou vodu nadzemní

Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Nádrže jsou vyráběné technologií Roto moulding bez svařování a tím je zajištěna 1 těsnost. Lze je použít také na akumulaci pitné vody při slabém zdroji, lze je propojovat a tím zvyšovat jejich celkový akumulační objem. Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Jejich kapacita je však omezena prostorem.


Plastová bezodtoková nádrž určená ke skladování splaškové nebo dešťové vody, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody. Zásobníky jsou vyrobeny z UV stabilního polyethylenu. Nízká konstrukce umožňuje instalaci v místech se skalním podložím či omezenou hloubkou výkopu. Nádoba na destovou vodu  o objemu 210L. Nádrž je vyrobená z kvalitního plastu, který je odolný povětrnostním vlivům.


Je vybavená otvorem pro výpusť vody (kohoutek, hadice-nejsou součást balení). Můžete tedy zvážit, zda vašemu vkusu lépe vyhovuje napodobenina klasického dubového sudu, kamenné zídky či pilíře, nebo amfory. Vhodná do venkovních i vnitřních prostor.


Nádrž na dešťovou vodu nadzemní

Uložení na rovný podklad. Pokud budete dešťovou vodou pouze zalévat a máte malou zahradu nebo například plánujete zachytávat vodu na chatě nebo chalupě, vystačíte si s menším sudem nebo barelem. Zvýhodněná cená platí do vyprodání zásob.


Venkovní sloupové nádrže na dešťovou vodu o objemu 4litrů jsou vyráběny z polyetylénu, stálobarevného materiálu s vysokou odolností vůči povětrnostním vlivům a UV záření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.