pátek 29. listopadu 2019

Malé vodoměrné šachty

V následující reportáži vám chceme představit hlavní výhody dnes nejprodávanější vodoměrné šachty MODULO, kterou na český trh dodává již řadu roků společnost HUTIRA-BRNO. Názvem MODULO se označuje řada kompaktních vodoměrných šachet obdélníkového tvaru, určených k zabudování až vodoměrů stavební délky do 1mm. Obecně platí, že malé vodoměrné šachty , které nabízíme, přinášejí svým uživatelům podstatnou úsporu. Není potřeba specializovaná doprava a zvedací zařízení a výkop pro usazení je malý.


Díky tomu podstatně ušetříte. Také pořizovací cena oproti velkým šachtám je nižší.

Důležitý je také zábor pozemku, který je u větších šachet velký a často. Malé domovní čistírny odpadních vod (ČOV), podzemní a nadzemní nádrže, vodoměrné. Jako jedni z mála výrobců vlastníme na tyto šachty statické výpočty k uložení bez. Výroba z plastů - plastové. Jak je možné, že je šachta tak malá?


Veškeré úkony (tj. odečty, instalace a výměna vodoměru či jiných armatur) se provádí. Tento materiál je stálý, mimořádně chemicky odolný a odolný vůči vplyvům agresivních vod. Jsou vybaveny přechody na vodotěsné napojení potrubí.

Aby byli lehce přístupné při kontrole vodoměru, mohou být vybaveny plastovými stupadly. Všechny typy navíc umožňují. Potom jste našli tu správnou adresu! Malé vodoměrné šachty - HUTIRA - BRNO, s. Můžete vybírat z naší široké nabídky plastových bazénů, plastových jímek (žump, septiků) a akumulačních jímek.


Pokud nenajdete výrobek podle vašich představ (jímku, Bazén atd.), tak nás prosím kontaktujte. Rádi s vámi váš požadavek na. Pokud hledáte plastové jímky, bazény, žumpy, septiky, nádoby, vodoměrné šachty ! Kompaktní konstrukce těchto šachet je řešena materiálem z termoplastu zpevněného skelnými vlákny a poklopem s nosností až do 1t. Podle místa osazení rozlišujeme dva typy: samonosné provedení – svou konstrukcí vyhovuje pro osazení v zeleném pásu.


Je dimenzováno na zatížení zeminou. Sudy na vodu) Hodnocení produktu:. Vodomerna sachta MODULO. Představení revizní šachty Wavin 3Představení revizní šachty Wavin 4Představení revizní šachty Wavin TEGRA 4Představení revizní šachty Wavin 6Představení. Plastové šachty skupiny Wavin Ekoplastik s. Na rozdíl od velké šachty se nemusíte bát vytlačení spodní vodou, popřípadě deformace tlakem zeminy.


Ani osazení šachty do místa, kde občas projede auto, není žádný problém! MODULO is the name of a range of compact hydrometric shafts in rectangular form, which are design for installation of one or two water meters of length up to 1mm.

V mnohých regionech šachta Modulo velkoplošně nahradila klasické průlezné šachty velkých rozměrů, jinde vodárny nebrání v tom, aby si zákazník zvolil mezi malou šachtou a klasickou, nebo jsou doporučovány od vodárenských společností jako vhodná alternativa do stísněných prostor. Kompaktní vodoměrná šachta je určena k umístění jednoho, dvou nebo i více vodoměrů. Je vyrobena z polypropylenových desek, z vnější strany vyztužena žebry. Jednotlivé díly jsou svařeny, čímž je zaručena vodotěsnost šachty. Vstup do šachty je umožněn.


Umístění šachty bude na betonové desce. Tyto vodoměrné šachty jsou lehké, takže není žádná potřeba zvláštní mechanizace. Objem výkopu je minimalizovaný a odpadají jakékoliv mokré stavební procesy. Obdobně jako pro připojení elektrické energie využijete plastový sloupek, pro umístění vodoměru s výhodou využijete plastové kompaktní vodoměrné šachty.


K jejich výhodám dále patří: malé. Společnost HUTIRA–BRNO, významný dodavatel malých vodoměrných šachet Modulo a Compozit pro český a slovenský trh, rozšířila portfolio těchto produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.