pondělí 25. listopadu 2019

Malé skřínky

Stačí si jen vybrat tu pravou. Dejte si do pořádku papíry a uchovejte svá obchodní tajemství. Pomohou vám naše uzamykatelné skříňky.


Prohlédněte si širokou nabídku velikostí i stylů a najděte si do kanceláře takovou, která vám bude plně vyhovovat. Komody a prádelníky patří do ložnice, někdy totiž běžná šatní skříň nestačí a je potřeba více úložného prostoru. Jsou ideálním řešením pro uklízení drobných věcí.

Malé skřínky řady CasTEC. Poslední, zcela specifickou výrobní řadou, jsou skřínky výrobní řady CasTEC. Podle Vašich prostorových možností si sestavíte kuchyňské skříňky přesně tak, jak vám to bude vyhovovat. Vše si naplánujte na prodejnách nebo v e-shopu ASKO – NÁBYTEK.


Pomocí online plánovače kuchyně si můžete z domu naplánovat zdarma svou novou kuchyni bez jakéhokoliv stresu. Samostatné kuchyňské skříňky můžete samozřejmě výhodně a individuálně zkombinovat i se současnými kuchyněmi. Dobře vybrané koupelnové skříňky navodí v místnosti harmonii a poskytnou potřebný úložný prostor. Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu.


Protože při sestavování a montáži koupelnové skřínky je ale většinou třeba dávat větší pozor než třeba u nábytku do ložnice, musí se již před koupí koupelnového nábytku pečlivě prostudovat půdorys koupelny.

Kromě přesných rozměrů stěn je důležité vědět, kde se nacházejí vodovodní přípojky a vodovodní trubky, radiátory, zásuvky, okna a dveře. Otevřete dveře stylovým skříňkám. Tisíce skříní a skříněk do obýváku či pracovny najdete na Bianu. Vyberte si nábytek z masivu, plechu nebo kombinaci se sklem.


Provozovatel e-shopu: MAKA THERM CZ s. Mezi malé sofistikované skřínky POLYRACK, umožňující vodorovnou zástavbu nejen Eurokaret, patří zejména designové skřínky výrobních řad SmarTEC,. Vybírejte mezi skříněmi, komodami či košíky. I v malé koupelně můžete mít spoustu místa. Máme pro vás malé i velké, na oblečení nebo třeba na nádobí.


Vybrat si můžete komody se zásuvkami nebo s dvířkami ve všech možných stylech a úpravách. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem? Inspirujte se a vyberte si v ASKO – NÁBYTEK. Oresi je šampión v každé třídě.


Teď se Známkou kvality. Chytré kuchyně Dolti ve střední třídě, německé prémiové kuchyně LIvanza i luxusní německé kuchyně Bauformat vždy přinášejí prověřenou kvalitu v atraktivním designu za nejnižší možnou cenu. Máme také malé i velké skříně, úzké i široké, s posuvnými i klasickými dveřmi, se zrcadlem nebo osvětlením.


Při výběru větších skříní myslete na výšku stropu, aby se dala skříň po sestavení postavit.

Prostor pod umyvadlem se dá pojmout třemi způsoby. Skříňka pod umyvadlo. Můžete ho opatřit krytem na sifon nebo ho nechat přiznaný – v tom případě doporučujeme pořídit sifon oku lahodící, designový.


Protože koupelny jsou mnohdy malé místnosti a často jim chybí přirozený zdroj světla, je lepší, když je jejich vybavení spíše ve světlých odstínech. Klasikou je bílý koupelnový nábytek. Báječně také vypadají skříňky v přírodních odstínech dřeva nebo šedých tónech.


Koupelnové skříňky levně do každé domácnosti. Kuchyňské linky si u nás můžete zakoupit v celých sestavách nebo si celou kuchyň můžete poskládat sami. Najděte šatní skříň, která bude přesně vyhovovat vašim potřebám a prostoru u vás doma. Nepřeberné množství šatních skříní do ložnice najdete na JYSK.


Opláchněte každodenní ranní rutinu a osvěžte své rituály pomocí koupelnových doplňků. U nás najdete všechno možné od věšáků na ručníky až po poličky. Náš nábytek do koupelny vám pomůže roztřídit a uspořádat věci. Zde najdete veškeré kovové skříně a kovový nábytek.


Vybrané šatní skříně z našeho sortimentu: Plechové šatní skříně představují velice univerzální řešení veřejných šaten a převlékáren všude tam, kde je na prvním místě snadná údržba, mechanická odolnost a bezpečnost proti násilnému vniknutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.