úterý 22. ledna 2019

Prodám lisovací kleště rems

REMS je inovativní výrobce strojů a nářadí na opracovávání trubek. Duvod prodeje je prechod na aku naradi. Jezdim do cz kazdej patek na trase Brno,Praha,ML Boleslav,Jablonec nad Nisou viem privezt. Dalsi info vam rad poskytnu na tel.


Jsou nepoužívané, jen mi zavazí. REMS lisovací kleště Power Press Mini TH 16. Skladem u dodavatele. V příslušenství výměnn.


Toto umožňuje uživateli také po ukončení lisování přezkoumat, zda byly pro vytvoření lisovaného spoje použity vhodné lisovací kleště. Vysoce zatížitelné lisovací kleště z kované a zvlášť kalené speciální oceli. Díky tomu je lisování bezpečné a odpovídající systému. Profesionální lisovací nářadí a příslu. Zobrazit další Skrýt.


Kleště lisovací VRems. Super lehký, super malý, super padnoucí do ruky, super rychlý. Lisovaná spojení Ø 10–(108) mm. Automatické zajištění lisovacích kleští.


Německá profesionální průmyslová kvalita. Při rychlém jednání sleva. Doba výpůjčky Cena půjčovného za každých započatých hod. Více informací 50Kč Cena s DPH: 41Kč Cena bez DPH: Původní cena: Do. PRODÁM TYTO LISOVACÍ KLEŠTĚ SA 1122 jednotlivě nebo dohromady.


Příslušenství pro REMS Power-Press, REMS Power-Press ACC, REMS Power-Press E, REMS Akku-Press, REMS Akku-Press ACC a jiné lisovací stroje. Správný výběr materiálu, přesné opracování a speciální tepelné zpracování jsou rozhodující pro dlouhotrvající a bezpečnou funkci lisovacích kleští REMS. Vše naprosto v pořádku v super stavu , uvedené kleště byly velice málo použity. Prodám profesionální lisovací kleště zn. REMS Mini-Press 22V ACC Li-Ion Basix-Pack.


Kompaktní, praktické, lehké - pohonné zařízení s krátkými trubkovými rameny váží jen kg. Spojování lisováním je mnohem rychlejší než pomocí tradiční techniky (pájení, svařování, lepení) a vede ke snížení nákladů na instalaci. Otočná hlava umožňuje.


Prodám lisovací kleště rems

Univerzální praktické elektrické radi. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vážení zákazníci, usilovně pracujeme na vyřízení Vašich objednávek. Aktuální zpoždění expedice nových objednávek je - dny.


Bazény a vodní sporty. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Výrobce a dodavatel zboží pro instalatéry a topenáře. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vysoká spoľahlivosť, kvalita, perfektný servis a spokojnosť zákazníkov sú základom našej firemnej politiky. Ponúkame moderný a kompletný servis v oblasti profesionálneho náradia, strojov, nástrojov a pomôcok.


Určena pro: - lisovací kleště. Ruční lisovací kleště REMS ECO-PRESS Katalog.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.