úterý 22. ledna 2019

Olej do kompresoru sae 30

Official SAE Standards. Price match guarantee. IHS Markit is your source for SAE standards and publications. Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky.


Olej do kompresoru sae 30

U malého jednopístového kompresoru s litrovým vzdušníkem by jsme se měli vejít do litru oleje. U větších modelových řad (dvou a více válcové kompresory, velké vzdušníky - 90l, 250l, 500l) se obsah oleje může pohybovat v řádech pár litrů (l , l ), záleží na typu a výrobci kompresoru. Kompresorový olej GUDE 1l Plně syntetický motorový olej 5W4 určený pro všechny modely kompresorů značky GÜDE s olejovým mazáním.


Shell Helix HXSAE 30. Monograde motor oil – Reliable protection for older engines. The product specifications listed above may vary from time to time and may not. Prostredníctvom vynikajúcich vysokotlakových vlastností, výbornej ochrane proti opotrebeniu a proti korózií zaručuje olej dlhú životnosť kompresoru.


Použitie: Pre vzduchové kompresory, ktoré majú predpísaný olej tejto špecifikácie. Díky tomuto oleji se do ovzduší dostává méně spalin. Image for illustrative purposes only. Product discontinued.


Motorový olej BS SAE 3 1l. Typ príslušenstva k elektronáradiu:Príslušenstvo ku kompresorom Technické parametry Typ príslušenstva k elektronáradiu Príslušenstvo ku kompresorom 10. Naopak pro zahradní stroje provozované jen od jara do podzimu stačí jednostupňový olej označovaný jako SAE 30. HECHT 4T je celoroční olej určený pro čtyřdobé motory s celoročním použitím.


Olej do kompresoru sae 30

Objem balení je l, odpovídá specifikaci SAE 10W- 30. Je vyroben z vysoce jakostních ropných základových olejů s nízkou odparností. Doplněn je o detergentní a disperzní aditiva, zušlechťující přísady nejvyšší kvality, mezi něž. Minerální olej pro čtyřtaktní motory zahradní techniky.


Celoroční olej pro motory zahrad-ní a komunální techniky. Machine Mart Limited acts as a credit broker and only offers credit products from Secure Trust Bank PLC trading as VRetail Finance. Univerzální traktorový olej Granit STOU SAE 10W- pro motor, převodovku, hydrauliku - moderní víceúčelový Super Tractor Transmission olej pro univerzální použití v motorech, převodovkách, hydraulice a mokrých brzdách pro použití v traktorech, zemědělských vozidlech a strojích.


Olej do kompresoru sae 30

Olej syntetický do kompresoru. Originálny, na začiatku naplnený olej by mal byť vyme- Kompresor odstavte tak, aby nemohol byť uvede- nený po 1prevádzkových hodinách. Potom sa musí ný do prevádzky nepovolanou osobou.


Ekolube Long Life 5W- (l, nalévaný) EKOLUBE Long Life 5W- je syntetický, vysoce výkonný motorový olej pro benzínové i. Vysoko kvalitný olej pre 4-taktné kosačky na trávu. Vynikajúca ochrana motora. Kdybych do komperesoru dával kompresorový olej , vlastně bych porušoval záruční podmínky. Kompresorový ole stojí za litr není to žádný zázrak a teplotní rozsah i detergenční účinky motorového oleje budou kompresoru jen ku prospěchu. Teplota na výtlaku kompresoru může být 200stupňů.


Olej do kompresoru sae 30

Technická specifikace Plně syntetický motorový olej 5W4. Castrol EDGE 5W- je vhodný pro použití v automobilových benzinových a dieselových motorech, kde výrobce požaduje olej viskozitní třídy SAE 5W- a specifikace ACEA C3. Vaše cena: 19Kč. Třída viskozity SAE : 40.


Newsletter Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.