úterý 29. ledna 2019

Hadice na benzín

Hadice na benzín

Tlaková hadice pro výtlak ropných látek,benzínu a olejů do arom. Silnostěnná, vyráběná na trnu (přesnější rozměr vnitřního průměru). V hadici jsou vložená měděná lanka na odvod elstat. Pro dopravu syntetických olejů a pohonných hmot jsou určeny tlakové hadice vyrobené z materiálů, který vydrží namáhání těmito agresivními médii. Dodáváme hadičky beztlaké i hadice na běžné pracovní tlaky.


Hadice na benzín

AdBlue, mobilní nádrže na naftu, nádrže na adblue, nádrže na benzín. Průmyslové hadice na vodu a vzduch. Jednovrstvá hadice na benzín 8xmm. Jsou určené pro rozvody paliva a motorové nafty u motorových vozidel, přečerpávání olejů a ropných látek v průmyslu a p. Slouží k beztlaké dopravě vzduchu, vody, vodného roztoku čpavku a močovin, olejů a ropných látek nebo jako ochranné hadice pro elektrorozvody.


PHM, čerpadla na benzín čerpadla na AdBlue a jiné látky. Benzín a nafta 125°C - FUB 386. Hadice PVC na benzín - transparentní. Hledání dle parametrů: Řadit podle Výrobce. Na prepravu syntetických olejov a pohonných hmôt sú určené tlakové hadice vyrobené z materiálu, ktorý vydrží namáhanie týmito agresívnymi médiami.


Dodávame hadičky beztlakové aj hadice na bežné pracovné tlaky. KONEKT- HADICE Váš specialista na hadice a pryž. Specializujeme se na prodej hadic a pryže. Ať už potřebujete flexibilní, tlakové nebo sací hadice na vodu, kapaliny, oleje a ropné látky, chemikálie, nebo sypké látky, jakýkoliv spojovací materiál k těmto hadicím, koncovky, rychlospojky či svorky, nebo technickou pryž a pryžové koberce - řešení vždy najdete v našem.


AdBlue, čerpadlá na benzín , čerpadlá na oleje, nádrže na naftu, nádrže na benzín ,nádrže na AdBlue. PVC hadice na benzín (palivové) PVC pneumatické hadice Priesvitná, flexibilná pneumatická PVC hadica s vláknovým posilneným na prepravu vzduchu, vody, pitnej vody, miernejších chemických látok v potravinárskom prevedení. Kč bez DPH 74Kč s DPH.


Sorpční hady,polštáře. Pneumatická čerpadla. Tyto pryžové hadice vynikají odolností proti benzínu, oleji a dalším látkám organického původu a proto lze tyto hadice využít pro dopravu paliv. Pryžové hadice na benzín a olej.


Další nezařaditelná témata. TUBI Průhledná jednovrstvá hadice 12xmm. RECTUS hadicové spony leštiace kotúče, doplnky. Zaměřujeme se na prodej průmyslových hadic od výrobce Semperflex.


Hadice na benzín

Tento zkušený výrobce již mnoho let vyvíjí a vyrábí hadice pro celý svět. Gumová hadice chladiče a palivová na olej a benzín metráž. PALIVOVÁ HADICA NA NAFTU A BENZÍN. Hadica pre dopravu bezolovnatých palív a motorovej nafty (aj bionafty), pre osobné, nákladné automobily a traktory.


Stlačený vzduch potřebujeme od kompresoru přivést ke stroji, stříkací pistole nebo ofukovací pistoli. K tomu nám slouží tlakové, plastové nebo dvouvrstvé hadice a hadicové příslušenství. Dostupnost: Skladem (2m) Můžeme doručit do: 5. Sada závitníků na trubky ks 9Cr2. Pištole a hadice benzín.


Hadice na benzín

Príslušenstvo určené pre čerpanie a výdaj benzínu – výdajné pištole, hadice , prietokomery na benzín a pod. Všetky tovary vhodné pre Ex prostredie – skladovanie a čerpanie benzínu. Filters: Filter by price.


Hadička z fluoroelastomeru Viton.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.