čtvrtek 24. ledna 2019

Čerpadlo na vývodovou hřídel

Na objednávku 3-dnů. Pro malotraktoty a traktory s vývodovou hřídelí Velmi snadná, rychlá montáž a demontáž na každý typ traktoru. Namontovatelné na každý typ traktoru.


ML-na vývodovou hřídel traktoru (zubů) s příslušenstvím. Vnější průměr čerpadla 1mm. Balení obsahuje čerpadlo ML-2 sací koš, 3m sací hadice, 7m hadice s tryskou a spony.


Chcete se zeptat na tento produkt? L průtok a 1bar tlak při 5ot. Vodní čerpadlo na vývodovou hřídel Tisk Hledat v aktuální kategorii. Vhodný pro DAB Vhodný pro Tallas Elektronický systém ovládající tlak vody Odstředivá čerpadla Cirkulační čerpadla Ponorná čerpadla Zobrazit víc. Najdete u nás například náhradní díly na čerpadla řady 20-SVA, 25-SVA i 32-SVA, ale i pro EVGU to včetně výtlačných těles, oběžných kol, těsnění nebo výtlačných vložek.


Stejně tak jste u nás správně, pokud potřebujete náhradní spojovací hřídel nebo stator, v nabídce pak máme i náhradní vřeteno čerpadla. Veškeré námi dodávané náhradní díly jsou. Vývod s hydraulickým čerpadlem na vývodovou hřídel traktoru. Převod do rychla 1:nebo 1:2. Možnost dodání se zubovým nebo i pístovým čerpadlem (různé průtoky oleje).


Náhradní díly pro pomocný hřídel - vodní čerpadlo. Rekreace a ubytování. Nabízíme ubytování v rekreačním objektu - hájenka.


Čerpadlo na vývodovou hřídel

Objekt je vhodný pro:společné rodinné dovolené, ubytování pro lovecké hosty, cyklisty a milovníky běhu na lyžích. Hájenka má kuchyň s linkou, el. Zvláštní výbava je čerpadlo na vývodový hřídel traktoru se samostatnou nádrží na olej.


Vřetenové čerpadlo pro připojení na vrtačku, větrný, ruční nebo jiný pohon. Vyrobeno z nerezové oceli, hřídel utěsněna mechanickou ucpávkou, max. Univerzální použití pro čerpání kapalin bez abrazivních látek. Maximální dodací tlak: barOtáčky: min.


Čerpadlo na vývodovou hřídel

MLG 1na vodu a další kapaliny. Od těchto faktorů se totiž odvíjí požadavky na výrobní materiál vodního čerpadla. Hlavní důraz by měl být kladen na to, z jakého materiálu jsou hřídel , plášť motoru, oběžné kolo (vrtulka). Hřídel a plášť motoru by měly být z nerezové oceli.


Dále je důležité, aby mělo čerpadlo mechanickou ucpávku. Hřídel je vedena v ložisku tělesa a pouzdru ucpávky. Křídlo a sací můstek rozdělují prostor v tělese na tři části. Při jednom zdvihu jedna polovina křídla nasává kapalinu, druhá ji vytlačuje. Těleso je uzavřeno ucpávkovým víkem s těsnicím prostorem.


Čerpadlo na vývodovou hřídel

Samonasávací čerpadlo na vývodovou hřídel traktoru typ:MT-300. CZK Zobrazit detail. Název: Mulčovač AZM 90. Kalové čerpadlo HS 11: - plášť z nerezové oceli, nerezová hřídel. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Zapomněl(a) jste heslo? Hlavní cirkulační čerpadlo (HCČ) slouží na jaderné elektrárně k zajištění cirkulace vody v primárním okruhu, a tím k chlazení aktivní zóny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.