středa 25. července 2018

Koupelnové doplňky pro seniory

Koupelnové doplňky pro seniory

Vany pro seniory s dvířky. Pro handicapované lidi, seniory a lidi se sníženou pohyblivostí se může stát pobyt v koupelně nebezpečný. V naší nabídce najdete sedací vany pro seniory. Jedná se o tyto typy : AVO a VOVO ( 1x 7 1x 7 1x 80). Koupelnové doplňky pro seniory Zpět.


Koupelnové doplňky pro seniory

Speciální pomůcky pro seniory a tělesně postižené, které jim usnadňují hygienu. Vybavte svoji koupelnu těmito pomůckami a zajistěte si jejich přízeň. Invalidní sedátka a stoličky - do sprchy a do vany. Vodovodní baterie Seni.


Vybavení, doplňky a pomůcky pro seniory a invalidy Všechny kategorie. ALCAPLAST AQUALINE ARTTEC AXOR BEMETA CERSANIT DU. Je dobré počítat případně s dodatečnou montáží koupelnových doplňků pro seniory , handicapované - např. Právě praktičnost je podmínkou všech koupelnových doplňků usnadňující pobyt v koupelně. Zároveň bychom ale neměli zapomínat, že koupelnové doplňky by měly být designově sladěny s ostatními prvky koupelny.


Připravili jsme pro Vás cenově výhodný akční set koupelnových doplňků. Vše je kombinováno s mléčným sklem. Set ANDREA obsahuje držák ručníků kruhový, mýdlenku a závěsnou sklenku.


Veškeré doplňky jsou vyrobeny pro uchycení na zeď. Poličky, háčky, mýdlenky, WC štětky, předložky, sprchové závěsy, koše a spoustu dalších doplňků denně využíváme v koupelně nebo na WC. Bezpečnostní sedátka do sprchy či vany a stoličky s protiskluzovou úpravou usnadňují hygienu osob se sníženou pohyblivostí a zvyšují tak komfort v koupelně. Speciální vana pro seniory tedy těmto lidem umožňuje dopřát si příjemnou koupel podobnou té v lázních, a to přímo u sebe doma. Jsou podstatnou součástí každé koupelny.


Nepostradatelní a efektivní pomocníci pro usnadnění pobytu v koupelně. Hlavním atributem je jejich praktičnost, zároveň je třeba vybírat tak, aby vše ladilo i po designové stránce. Však tyto doplňky dotvářejí celkový vzhled interiéru, v tomto.


Kupte si vybavení, doplňky a pomůcky pro seniory a invalidy - náš eshop nabízí vybavení, doplňky a pomůcky pro seniory a invalidy a další koupelnové vybavení. Vánoce se nezadržitelně blíží a pomalu nastává nejvyšší čas začít přemýšlet, jaké dárky pořídíme svým blízkým. Většinou bývá nejtěžší vymyslet dárky pro babičku a dědu, proto jsme. Hrací karty velké, kleště na stříhání nehtů s lupou, lupa na čtení se světlem, navlékač ponožek a punčoch, pomůcka na zapínání knoflíků, pomůcka na zipsovanie, madlo na klíče.


Praktická sedátka do sprchy nejen pro seniory či osoby se zdravotním omezením. Spolupracujeme s předními českými designéry, proto mohou být i velmi vkusným doplňkem vaší koupelny. Nosnost 1- 1kg.


Svou koupelnu můžete oživit o drobnosti, jako jsou různé typy zásobníků, háčků na oblečení nebo ručníky, případně o potřeby nutné k úklidu Vaší koupelny. Sušáky na prádlo, Sušáky ručníků a prádla. Osvětlení do koupelny. Madla do koupelny slouží především pro bezpečnost, ale mohou plnit i další funkce.


Prohlédněte si podrobně naši nabídku! Máme zde pro Vás nachystaná bezpečnostní madla do koupelny která jsou určena převážně seniorům. Kvalitní koupelnové doplňky by měly být vyrobeny z mosazi. Drátěný program najde uplatnění hlavně ve sprchovém koutě nebo u vany.


Velký výběr drátěných poliček na přímou zeď nebo do rohu, jednoduchých i dvojitých. Doplňky pro tělesně postižené osoby. Cena s DPH: 57- Kč. Madlo odnímatelné přísavné, nosnost 1kg.


Snadno umístíte na hladkou plochu. Zdravotnické potřeby a doplňky Pomůcky do koupelny a na toaletu. Naše široká nabídka zahrnuje cenově dostupné a kvalitní pomůcky.


Sedací vana pro seniory s dvířky VOVO 160x7 170x7 180x80. Nabízíme koupelnové vybavení od A po Z. Na objednávku Dostupné rozměry 160x7 170x7 180x80.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.