pátek 27. dubna 2018

Originální záchodové prkénko

Originální záchodové prkénko

WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Vyberte si podle typu! Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti.


Levné záchodové prkénko pro nenáročné uživatele. Panty z kovu se skrytým uchycením. Rozteč upevnění 14-2cm.


Tvar prkénka by se měl maximálně shodovat s tvarem horní části záchodové mísy. Na trhu je sice mnoho univerzálních verzí, ale nemusí na mísu zcela pasovat. Ideální je koupit zase originální prkénko pro daný typ mísy.


Originální záchodové prkénko

Musíme ovšem znát její typ a značku. S touto znalostí se vydejme do obchodu vždy. Je místo, které na první pohled není vidět, ale každý jistě ocení, když se tam cítí dobře.


Zkrášlete svůj záchod a vyberte si dokonalé záchodové prkénko , které bude perfektně sedět na záchodové míse a zároveň vypadat vkusně. Funkce je na prvním místě, ale nebojte se inovací! Dávno neplatí, že toaletní prkénko musí být bílé a oválné. Záchodová prkénka, která vaší toaletě sednou.


Pořád se jedná o tu nejoblíbenější verzi, ale pro vaši toaletu si můžete klidně vybrat z celé škály barev a různých vzorů i tvarů. Například originální záchodová sedátka s integrovanou technologií osvětlení LED je například skvělou atrakcí. Pokud máte originální značku záchodu, pak stojí zato volit originální prkénko , které na něm bude přesně sedět.


Volit je možné jak ryze oblé tvary záchodového prkénka, tak i záchodové prkénko , které bude hranatějšího rázu. Geometrické tvary, veselé barvy a vzory, které vám zpříjemní i běžné posezení na toaletě. Preferujete-li originální doplňky, které dodají vaší domácnosti jedinečný šmrnc, jste na správném místě. Specialista na kuchyňské a koupelnové pomůcky všeho druhu Wenko opět válí. WC sedátko Wenko se pyšní jednoduchým sklápěcím mechanismem Easy Close, který.


Originální záchodové prkénko

Adaptér na záchodové prkénko s motivem Krtek a paraplíčko: Praktický při přechodu z nočníku na toaletu. Protiskluzová úprava zabraňuje sklouznutí, adaptér lépe drží na toaletním sedátku. Velmi snadno se nasazuje, je praktický, hygienický a snadno omyvatelný. Upozornění: adaptér by měl být umístěn NA toaletní.


Originální kuchyňská prkénka Vstoupit do e-shopu. Připravíme pro vás kuchyňské prkénko dle vašich představ. Bílé záchodové prkénko z kvalitního plastu je odolné a snadno se udržuje. Značka Wenko je autorem mnoha různých funkčních koupelnových doplňků, tak na ni můžete vsadit i při vybavování. U záchodové mísy kombi (záchod spojený s nádrží) měřte vzdálenost od otvorů v míse ke svislici směřované od vrchní hrany nádrže z důvodu, aby prkénko s víkem drželo ve svislé poloze a nepadalo samo dolů.


Na tento problém dejte obzvláště pozor u dřevěných prkének. Naučí každou kočku vytvářet svou potřebu na lidském WC už od dvou týdnů trénování. Dále vám ušetří čas, peníze a zbavíte se nepříjemného zápachu. Ačkoliv totiž všichni už jedno doma vlastníme, takové originální prkénko dokáže přinést svěžest vtipu na každou toaletu.


Co byste řekli třeba posezení na špendlících nebo ostnatém drátu? Je snad libo raději akvárium plné plovoucích rybiček? Podívej se na celou vtipnou hlášku: Nauč se ovládat záchodové prkénko. Díky lehce odnímatelnému systému klik-klak je možné prkénko zcela sundat a snadno tak vyčistit běžně nedostupná místa.


Prkénko z polypropylenu … Od 5Kč obchod Porovnat. Ideálním řešením pro rodinu s malými dětmi je dvojité záchodové prkénko s velikostí pro dospělého a pro dítě. Když děti odrostou, dá se menší sedátko snadno odstranit.


Darujte něco velmi osobního se super designem! Dřevěné prkénko s vámi vybraným motivem je perfektní a originální dárek novomanželům, přátelům, partnerům, rodičům a blýsknete se s ním na kolaudační oslavě!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.