pátek 1. listopadu 2019

Pistnice dvoucinna

Nejnižší možné provozní náklady, které nezatěžují zákazníky. Intenzivní a osobní spolupráce nás dostává do blízkého kontaktu se zákazníky a snažíme se společně zajistit jejich potřeby. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Pistnice dvoucinna

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Hydraulické válce dvojčinné - hydraulické pístnice dvoučinné, hydraulika válce, těsnění, gufera, manžety pro přetěsnění pístnic. Délka v zasunutém stavu- 120cm.


Průměr obalu-125mm Skladem několik kusů. Standardní hydraulické válce jsou základní volbou všude tam, kde nepotřebujete ložisková či kulová oka. Tyto hydraulické válce jsou osazeny pevnými pouzdry pro čepové připojení. Otevřít AKTUÁLNÍ AKČNÍ NABÍDKA.


Prohlédněte si naši aktuální nabídku, která Vás zavede mezi námi distribuované výrobky. Naše akční nabídky vychází pravidelně, k jejich odběru se přihlásíte zde v pravo zadáním svého e-mailu a potvrzením. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů pistnice.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z 2inzerátů. Tyčovina je netknutá. Pouze vysunuté na focení. Tělo je pistnice ma pouze otlučenou barvu neustalím přehazovaním a přemistovaním.


Zakoupené ze zrušeného skladu. Idealní na štípačky a podobně. Dale hydraulické čerpadlo. Pistnice jsou masivní. Auto - Dvoucinna pistnice bazar.


Prodám použité,ale v dobrém stavu dvě hydraulické pístnice,délka obalu 540mm,průměr obalu 50mm,průměr pístní tyče 25mm,délka výsuvu 380mm,průměr čepu oka 17mm,celková délka vysunuté pístnice 1m,možno zaslat i na dobírku. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Pneumatické prvky, ventily, pneumatické válce - výroba.


Návrhy a dodávky pneumatických systémů. Oficiální distributor Parker Hannifin. VÝPOČET PNEUMATICKÝCH A HYDRAULICKÝCH VÁLCŮ. FC - VIDLICE PÍSTNICE zařazen v Příslušenství k válcům.


Hadice na vodu a kapaliny. S přívěsem odjíždíte ještě dnes. Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík, přívěs za auto i nákladní přívěs na míru! Servis a náhradní díly v e-shopu. Vítejte na stránkách firmy CONSULTA.


Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky. Inzerce na internetu zdarma. Bezplatné inzeráty pro všechny druhy zboží a služeb (prodej, koupě, výměna), soukromá a firemní inzerce zdarma.


Dve bocni sroubeni , privo zpatecka, prvni sekce dvoucinna pistnice , druha sekce jednocinna pistnice , na te druhe sekci od paky vidim zatku, pokud dobre vidim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.