pátek 1. listopadu 2019

Nízkoúletové trysky

Postřikuje-li se standardními tryskami při vyšším tlaku, zvyšuje se rozptylové spektrum a počet jemných kapiček, což může způsobit vysoký úlet. Jsou vybaveny restriktorem, který způsobuje snížení podílu nejjemnějších kapiček v kapičkovém spektru, tím je postřiková kapalina opouštějící trysku méně. Na nich záleží, zda bude postřik rozprostřen účinně, rovnoměrně a hospodárně, tak aby pokryl celou plochu pro kterou je určen, a tak poskytl živiny, a nebo ochránil rostliny před škůdci nebo nemocemi.


Albuz ADI (keramické) a Hypro LD (plastové) s komůrkou v trysce výrazně snížují citlivost na vítr, mají však mírně sníženou pokryvnost proti standardní trysce. Jsou také vhodné pro postřik s kapalným hnojivem. Petiotvorové trysky FL (tekutá hnojiva) QS trysky s plochým postřikem.

Nízkoúletové trysky LECHLER. Speciální plodiny ID 90. Systém hadice pro polní pos. Volbou správné trysky dosáhnete maximálního využití a efektivity postřiku. Mezi nejpoužívanější a nejžádanější trysky v zemědělství patří trysky plastové a keramické.


Oba materiály jsou vysoce stabilní s výbornou chemickou odolností. Keramické trysky se vyznačují vyšší přesností a odolností proti opotřebení. Plochá tryska QS zel.

Trysky s plochým postřikem nerez 60° Lechler. Tyto trysky jsou označovány jako nízkoúletové (LD) respektive protiúletové (A S SL, TT). Jsou konstruovány tak, aby vytvářely větší kapky při stejné dávce a pracovním tlaku ve srovnání se standardními štěrbinovými tryskami. Přidáním dávkovací clony s otvorem (štěrbinou) před vlastní štěrbinu trysky se snižuje tlak v místě výstřiku, což způsobuje. Výběr typu trysky musí vyvážit potřebu optimální biologické účinnosti se zřetelem na úlet vlivem větru a kapacitu postřikovače.


Tyto faktory ovlivňují výkon a kvalitu stejně tak, jako pojezdová rychlost. Společnost HARDI nabízí standardní trysky , nízkoúletové trysky LOWDRIFT a trysky s pasivním přisáváním vzduchu MINIDRIFT a INJET. Bez DPH: 58€ Obľúbený produkt. Výrobci trysek představují na výstavách a nabízejí své typy či verze nízkoúletových trysek. Lechler nízkoúletové trysky A keramické 120°.


Jejich zvláštní funkce je ovlivňována pracovním tlakem kapaliny, přívodem vzduchu do rozptylované kapaliny nebo konstrukční úpravou těla trysky. Výsledkem je buďto užší kapkové spektrum obsahující. MMAT, nízkoúletové injektorové trysky AZ MMAT, nízkoúletové injektorové trysky AZ. Použití pro všechny typy ošetření (herbicidy, fungicidy, insekticidy) Hlavní charakteristika: - výstřikový obrazec - plochý vějíř - úhel 1stupňů - snižuje únos kapaliny větrem - do větru o ryc. Zabýváme se dovozem a prodejem zemědělské techniky a poskytujeme záruční a pozáruční servis včetně dodávek náhradních dílů.


Poľnohospodárska technika. Membránové čerpadlo BM 1s tlakem bar zajišťuje dostatečný průtok a tlak.

Držáky lze namotnovat i několikanásobné - triplet, kvatro, penta, dokoupit trysky nízkoúletové , damové, keramické atd. Ramena lze dodatečně osvětlit přídavnými reflektory nebo LED. Snížené množství velmi malých kapiček vytvářených nízkoúletovými tryskami LOWDRIFT způsobuje jejich menší citlivost na úlet. Proto je lze používat na konvenčních postřikovačích i při podmínkách, které nejsou pro postřik ideální. Ochranou vzdálenost na svažitých pozemcích lze redukovat pomocí vegetačního pásu o šířce stanovené na etiketě (m, m, m nebo m).


Standardní trysky s plochou charakteristikou se vyrábějí s postřikovým úhlem 1o nebo o. Pracovní tlak: – bar. Doporučené rozpětí: – bar. Hardi ISO LD-1– nízkoúletové trysky - jsou vyvinuty pro použití v podmínkách, kde.


Několikanásobné držáky trysek - triplety, kvatra, penty a speciální trysky , např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.