pátek 8. února 2019

Elektrický bojler 5 litrů

Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému. Ohřívač je možné použít pro více odběrných míst s malou vzdáleností od sebe. Tento bojler disponuje kapacitou litrů.


To na jednu stranu přináší logicky horší možnosti ohřevu velkého množství vody, na druhou stranu je ohřev rychlejší a provoz je energeticky méně náročný. Výhodou zařízení je nízká hmotnost a kompaktní rozměry. Za určitou slabinu lze spatřovat poměr objemu zařízení ku jeho relativně vysoké ceně.

Elektrický bojler o reálném objemu litrů. Rozměr (ŠxVxH) 26x35x2 cm. S mechanickým ovládáním. Nalezeno: 3produktů. Zásobníkový elektrický ohřívač vody ARISTON VELIS EVO 10 objem 1litrů , kW.


Skladem u dodavatele. Pro jedno nebo více odběrných míst. Instalace pod umyvadlo, dřez, sprchu. Stupeň ochrany ve standardu IP 24.

Funguje při napěti o 2V. Ohřev zajišťuje keramické topné těleso, ovládáné provozním termostatem a ji. Vybrat si můžete bojler podle způsobu ohřevu - kombinovaný, elektrický , s tepelným čerpadlem nebo tzv.


Dokládá to jeho objem, který činí litrů. Jde o variantu určenou pro instalaci hlavně pod umyvadlo. Má jednoduchý bílý plášť z umělé hmoty a snadno nastavitelné ovládání. Uvnitř zásobníku je nádrž vyrobená z mědi. S digitálním ovládáním.


S možností svislé nebo vodorovné instalace. Bojler Mora Standard litrů SIKOTMSTDU50. Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Maloobjemový elektrický ohřívač vody pro jedno nebo více odběrných míst dostupný v objemech , a litrů. Možnost umístění pod nebo nad.


Okrúhly ohrievač vod. MORA EOM PK Hodnotenie: C. Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systému. Ohrievač je možné použiť pre viac odberných miest s malou vzdialenosťou od seba.

Bojlery podle způsobu izolace. Dražice OKC 2( ) Přidat do porovnání. Kvalita izolace ovlivňuje tepelné ztráty, ke kterým dochází u nádoby ohřívače. Poradíme vám, jak vybrat správný bojler.


Beztlakový prietokový. Velikost bojleru je hlavním kritériem při jeho výběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.