středa 16. ledna 2019

Šroubové uzávěry na víno

Nabízíme kvalitní šroubové uzávěry pro vinaře i ostatní výrobce alkoholických nápojů. Díky svým vlastnostem jsou šroubové uzávěry na víno rozšířeny především v Rakousku, kde jejich podíl činí až trhu s vínem. Pro vína typu Frizante je třeba VŽDY použít speciální těsnění s názvem SPARKLING, jinak vinař riskuje špatné těsnění uzávěru a protékání frizante vína! Ve vinařském světe se totiž šroubové uzávěry již minimálně deset let běžně používají u většiny bílých vín, růžových vín a lehčích červených vín a na Novém Zélandě už ani víno pod klasickým korkem nenajdete.


Výhody šroubového uzávěru.

Tyto uzávěry jsou velice praktické. Nepotřebujete totiž s sebou. Dovolte vašemu vínu zrát v dřevěném sudu. Na naší stránce si můžete vybrat ze širokého sortimentu vinařských potřeb a zařízení.


Nabízíme technologie a zařízení pro zpracování hroznů, nádoby na uskladnění a zrání vína, láhvovací zařízení, přípravky na ošetření a stabilizaci, různé jiné pomůcky a příslušenství pro malé i velké vinaře. Termokapsle dodáváme bez potisku, s potiskem nebo ražbou a nebo s kombinací potisku i ražby. Možnost použití vlastního reliéfu na disku na vršku termokapsle.


Disk nebo také odtrhávací pásek je možno dodat v jakékoliv barvě.

Vinotéka a eshop ve kterém najdete bílé víno , červené víno i růžové víno , Portské víno , sekty a Šampaňské, stojany na víno a vše co s vínem souvisí. Zátky na víno Kvalitní zátka na víno zabraňuje oxidaci vína a přispěje tak k delšímu zachování jeho vůně a chuti. Na australském a švýcarském trhu se pro kvalitní vína prosadily šroubové uzávěry s těsněním z polyvinylidenchloridu, potaženého cínovou vrstvou. Takové těsnění má extrémně nízkou propustnost pro kyslík. Ve světě se tento typ uzávěrů prosadil zvláště u australských a novozélandských vín.


V Evropě se používání šroubových uzávěrů prosadilo ve. Do diskuze (diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel KarelH a poslední změna proběhla 15. Prohlížíte příspěvek (celkem z 1) Autor Příspěvky 15.


KarelHÚčastník Poslat vzkaz Na lahvování vína používám sestavu. Prodej vína rodinného vinařství Vivan z Mikulova. Naše vína mají širokou nabídku, každý si přijde na své. Otvírák na korunkové uzávěry UTILO je vyrobený z matné nerezové oceli a černého plastu.


Kč 5Kč Posledních pár kusů za tuto cenu! Nabízíme klasické vakuové pumpy se dvěma gumovými uzávěry a speciální chromový uzávěr na víno , který slouží zároveň i jako pumpička. Liberec, České Budějovice, Pradubice, Hradec.


Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.

Výrobně-velkoobchodní společnost těmito výrobky: hliníkové šroubové uzávěry (i s předvyrobeným šroubením), plastové (PET, PVC a PE) láhve a dózy, skleněné láhve a dózy, skleněné a PET miniatury (5-1ml), bezpečnostní uzávěry typu Guala. Skleničky na bílé a červené se neliší jen velikostí, ale i tvarem. V dnešní době se také setkáváme s širší škálou uzávěrů lahví - kde jsou uvedeny šroubové uzávěry či skleněné? Vybírejte z rozsáhlé nabídky uzávěrů lahví na vína.


V nabídce najdete designové zátky na víno i uzávěry na sekty. Využijte čtvrteční dopravu ZDRAMA! Vinařské potřeby skladem! Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno , pivo, mléko a ostatní nápoje.


Ke každé lahvi nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Valtická prodejna je otevřena bez omezení v pracovní dny -hod. Objednávky z E-shopu expedujeme každý pracovní den. Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve.


Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Uzávěry, pumpy a příslu�. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Dekantační nádoby - karafy na víno pro rozvinutí aroma a chuti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.