středa 16. ledna 2019

Dávkovací čerpadlo na chemikálie

Dávkovací membránová, pístová a vzduchomembránová čerpadla jsou bezúkapová a hodí se zejména pro agresivní média či jedy. Membránová čerpadla mohou pracovat až do tlaku bar. Pístová čerpadla jsou přesná a na tlaku poměrně nezávislá, je možno libovolně nastavit konstantní poměry různých médií, která mají být dávkována. Vzduchomembránová čerpadla.


Dávkovací čerpadla se používají pro konstantní dávkování chemikálie. Používají se u bazén, boiler, chladící věž, úpravna vody. DMH 28x bylo speciálně navrženo pro všechny vysokotlaké aplikace od až do 2barů. Rozsah použití je nanejvýš univerzální: pokrývá široké rozmezí průtoků a nabízí rozmanité velikosti dávkovací hlav, materiálů a doplňků. Mnohaletý bezproblémový provoz našich dávkovacích čerpadel DMH oceňují jejich uživatelé na celém světě.


Firma DETO Brno spol. V rámu svařeném z ocelových profilů jsou instalovány elektromagnetické dávkovací čerpadlo a vodoměr s impulsním výstupem, který řídí dávkovací frekvenci čerpadla, a dále zásobní nádrž na chemikálie , zpětná klapka a šroubení na vstupu a výstupu pro připojení bloku do potrubí. Wuflex pracují na výtlačném principu, resp.


Rotor se otáčí v pružném měchu, který jej zcela obklopuje a současně utěsňuje od příruby a čelního krytu oproti tělesu. Tímto jsou rotor a vnitřní části. Samonasávací čerpadla k dopravě čisté a mírně znečištěné vody i jiných médií do teploty 1°C, při hodnotách pH – a přípustném znečištění do mechanických příměsí do mm. Vynikají jednoduchostí, spolehlivostí, snadnou obsluhou a údržbou. Sudové čerpadlo na chemikálie navržené pro bezpečné vyprázdnění nádrží, paletových kontejnerů, sudů a kanystrů různého typu.


Sací trubka z vysokoteplotního polypropylénu (PPHT). SEŘADIT: Název Kód Cena. Impulsní vodoměr pro studenou vodu, přírubov. Rotační čerpadlo na chemikálie.


Dávkovací čerpadlo na chemikálie

V současné době při šíření viru COVID_stále dodáváme námi nabízené produkty. Pro přepravu zboží využíváme Zásil. Aby bylo možné dávkovat téměř všechny kapalné chemikálie , pracuje společnost ProMinent s velmi širokou nabídkou materiálů. Magnet pohybuje osou magnetu zapnutím a vypnutím vpřed a vzad. Tento zdvihový pohyb se přenáší na dávkovací membránu v dávkovací hlavě.


Dva zpětné ventily zabraňují zpětnému. AQUA HC7pH je proporcionální dávkovací čerpadlo s vestavěným převodníkem pro připojení sondy pH. Tou lze nepřetržitě monitorovat hodnotu pH ve vodě a udržovat jí na zadané hodnotě. Konektor pro připojení externí. Tato odstředivá potravinářská bronzová a nerezová čerpadla jsou určena na přečerpávání řídkých kapalin v potravinářství, kde je nutno zajistit kvalitu přečerpávané kapaliny.


Tato čerpadla jsou samonasávací za předpokladu, že sací potrubí je opatřeno sacím košem nebo zpětnou klapkou v případě nátoku kapaliny do čerpadla nemusí být sací potrubí. Chemická čerpadla a dávkovací balíčky pro chemický průmysl. Mají-li být ve vysokotlakých procesech spolehlivě dopravovány a měřeny kritické (ohrožující životní prostředí, toxické nebo hořlavé) kapaliny a suspenze, neexistuje jiná alternativa než hermeticky utěsněná měřicí čerpadla, procesní membránová čerpadla a měřicí systémy od společnosti LEWA. Benzínové čerpadlo na chemikálie 5kW, BASS Benzínová pumpa, určená k přečerpávání chemických látek, se silným, čtyřtaktním motorem, který zaručuje.


JUMOS: Nádrže na naftu, mobilné nádrže, výdajné stojany, čerpadlá na naftu,. Podrobný pohľad na vaše vodné čerpadlo. Vyberte vodné čerpadlo na zobrazenie podrobných špecifikácií. Pohon je zajištěn tlakovou vodou do které se nasává dávkovaný roztok.


Dávka aditiva je vždy přesná a úměrná k objemu vody protékající dávkovačem, tím se zabraňuje předávkování a napomáhá k. DMX s mohutnou konstrukcí s membránou a kvalitními motory vyžadují minimální údržbu a jsou nejlepší volbou pro mnohé dávkovací aplikace. Rozsah použití čerpadel DMX je nanejvýš univerzální: pokrývá široké rozmezí průtoků a nabízí rozmanité velikosti dávkovací hlav, materiálů a doplňků. V naší nabídce najdete širokou škálu čerpadel, domácích vodáren a také bohaté příslušenství.


U nás nakoupíte všechny potřebné komponenty, rádi s technickým řešením poradíme, díky letité praxi se oboru velmi dobře orientujeme. Dodáváme čerpala do vrtů, ponorná i povrchová, čerpadla pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.