úterý 5. května 2020

Toaletní papír do karavanu

Elektronický systém stabilizačních nohou karavanu AutoSteady AS1od výrobce Enduro. Thetford Aqua Soft je měkký toaletní papír speciálně navržený pro chemické toalety. Papír se ve spolupráci s rozkladovou chemií rychle rozpouští v odpadní nádrži a zabraňuje ucpání při vyprazdňování zásobníků. Proto je třeba používat také speciální toaletní papír , který se rozpouští už při kontaktu s vodou. A pozor – chemické WC s mechanickým splachováním byste neměli používat při mínusových teplotách.


Komfort v karavanu zvyšuje nejen chemické WC, ale také například napojení na vodu, plyn a elektřinu.

JEMNÝ DVOUVRSTVÝ TOALETNÍ PAPÍR ! Díky jedinečnému technologickému výrobnímu procesu se toaletní papír samovolně rozkládá, díky čemuž dochází k vyčištění potrubí a septiků. Toaletní papír do chem WC. Já osobně používám papír do chemického WC z důvodů výše uvedených. Příslušenství pro chemická WC. Uvedené ceny jsou včetně daně.


Snadno a rychle rozložitelný. Kluci,o čem se to bavíme.

Nepoškozuje těsnění toalet. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Velmi praktické – omezuje vnášení nečistot do karavanu. Lze zametat i omývat vodou.


Chladící box pro připojení na 12V nebo 230V. Automaticky účtovaný servisní poplatek 8Kč(přistavení, PB lahev, náplně, prostěradlo, toaletní papír , předvedení karavanu ,kontrola při vrácení) Minimální délka pronájmu je dní v hlavní sezoně (červen, červenec, srpen) a 3dny mimo sezonu. WC mikrovlná trouba měnič 12V na 230V Termín od.


V připravené sekci „ chemické WC do karavanu proto naleznete nejen chemické toalety, ale i. Rozkladový toaletní papír pro pevná i přenosná chemická wc. Výrobek je vhodný do obou komor chemického WC. Popis: Speciální, rychle rozpustný toaletní papír pro karavany, obytné automobily, lodě, chaty, není parfémovaný. Posuvné okno Dometic S-II. Výklopné okno Dometic S-II.


Extra jemný toaletní papír , který se rychle rozpouští. Zabraňuje zablokování a usnadňuje vyprazdňování odpadní nádrže. Samozřejmě prodáváme i rozkladovou chemii určenou speciálně pro chemická WC do karavanů a obytných vozů.


V ceně zapůjčení je chemie do wc, toaletní papír a plynové náplně.

Sady nádobí pro příslušný počet osob. Vyzvednutí na zásilkovně. Skladem, doprava až k Vám Doručení už 27.


K tažení karavanu stačí ŘP skupiny B. Zákazy: - Je zakázáno provádět jakékoliv úpravy (polepování, šroubování, vrtání atd.). V karavanu je zakázáno kouřit, používat svíčky, prskavky atd. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Fiamma Soft toaletní papír.


Kč Doplňky pro karavany, obytná auta. Interiér Nejprodávanější. Thule Kit pro upevnění kapsáře. Hasící přístroj práškový 2kg. Vodováha pro dokonalé ustavení karavanu v kempu.


Chemie do WC, toaletní papír. Adaptér z 13ti pólové zástrčky přívěsu na 7mi pólovou zásuvku auta (v případě potřeby). Při nájmu nad dní cena do. Přistavení karavanu na požadované místo: Kč za 1Km, mimo mýtné a dálniční poplatky.


SPOTŘEBNÍ MATERIÁL A PŘÍSLUŠENSTVÍ KE KARAVANU. Tento měkký toaletní papír je určen zejména pro mobilní toalety a rychl. Náplň do splachovací nádržky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.