pátek 8. května 2020

Šroubovací svorkovnice na din lištu

Šroubovací svorkovnice na din lištu

Zobrazuji produktů. Jmenovité napětí = 800V. Orientace vodiče = horizontální. Výrobky firem Elektro, výrobní družstvo v Bečově nad Teplou, Weidmüller, s. WAGO Auslandsbeteiligungs-GmbH, atd.


Šroubovací svorkovnice na din lištu

Patří sem Konektory a Konektory. Jako naši zákaznící si můžete prohlédnout kompletní nabídku sekce Elektronické komponenty, napájení a konektory a koupit kvalitní průmyslové, elektronické zboží a náhradní díly. Termostat na DIN lištu. Váš dodávateľ svietidiel, svetelných zdrojov, LED zdrojov a LED osvetlenia.


SOS electronic je autorizovaný distribútor WAGO, TE CONNECTIVITY, PHOENIX CONTACT. Svorkovnica na DIN lištu pre ochr. Svorka pro upevnění na lištu DIN mm. Push-in CAGE CLAMP 4-vodič. Technické parametry: Napětí: 4V Proud: A Průře.


Šroubovací svorkovnice na din lištu

Free delivery on eligible orders. Order by 8pm for same day dispatch. Over 500products in stock from RS. Na DIN lištu ,Pružinové. Telefonní číslo neslouží pro technické dotazy!


Zemnící můstek ( svorkovnice 12x16mm2), nekrytý IP0 zelený,. Do DPS,Pružinové, Šroubovací. Krabička na DIN lištu , modul. Lze montovat přímo na symetrickou DIN lištu bez nutnosti osadit do držáků svorkovnic. Vestavěné zásuvky jsou kompatibilní s SMP miniaturními termočlánkovými konektory.


Šroubovací svorkovnice na din lištu

Tato zásuvka umožňuje uživateli aby se připojil k přenosnému měřicímu přístroji pro aplikaci sběru dat. Upevnenie na DIN lištu. Vzájomne spájateľné, možnosť vytvorenia napr. Kryt obsahuje držiak označovacích štítkov.


Rozbočovací svorky jsou určeny pro montáž na nosnou lištu mm ( DIN lištu ) a jsou řaditelné do sebe. Vstupy do svorek jsou pro vodice trychtýrkovite upraveny aby se usnadnilo rychlé vsunutí vodice zejména lankového. DPS) Parametry Typ svorkovnice. Okrem samotného dodania komponentov vieme zabezpečiť technické poradenstvo priamo s výrobcom a vzorky potrebné pre vývoj.


Elektroměry Elektroměry slouží k měření spotřeby elektrické energie. EDIN pro montáž na DIN lištu na elektroměrový kříž. Když se na liště dají mezi dvě zarážky, je to celkem OK. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Digitální elektroměry pro montáž do rozvaděče na DIN lištu. Lámací svorkovnice lidově nazývané jako čokoláda se používají pro pevné a bezpečné spojení kabelů a vodičů s pevným jádrem a nebo i slaněné vodiče CYA. Zásuvky na povrch pro venkovní a domovní elektroinstalace ve vlhkém prostředí s montáží na povrch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.