úterý 5. května 2020

Šrotovač jablek

Šrotovač jablek

Order by 5:15pm and get it tomorrow. Takto připravená hmota je optimální pro lisování. Motor drtiče má výkon kW (230V). Pro zpracování většího množství. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na ocelovém rámu je upevněna plechová. Dům a zahrada - Drtic ovoce bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pěstujete-li jabloně, asi vás velká úroda jablek nijak nepřekvapí. Jak ale všechny využít?


Šrotovač jablek

Možná by se vám hodil drtič ovoce. Zjišťovali jsme, jak takový stroj nejen vypadá, ale především funguje. Není skladem - na objednávku. Lis na ovoce ruční l Fruity BS-18S. Domácí lisování jablek vyžaduje čas, pěkně napěchovat koš a potom i několik hodin postupně utahovat a šťáva pořád teče.


Třeba my máme doma starý lis s vodorovnými břevny nahoře, které se prohýbají a při lisování působí jak péro, takže není třeba pořád přitahovat. Struhadlo máme kdysi zrobené ze dvou pořádných strojnických fréz o průměru asi cm. Tato drtička na jablka je určena k drcení ovoce k moštování pomocí běžné elektrické vrt. Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu, víko s bajonetovým uzávěrem z potravinářského polyethylenu. Na jeden pracovní cyklus rozdrtíte.


Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou je možné využít jako kvalitní mulč. Zpracují větve o průměru až cm. Prodám elektrický šrotovník na mletí jablek , hrušek a jiného ovoce. Takže ty světelné poměry musím poupravit. Dám tam spínačku, protože ve 3-hodiny v noci jsem mrtvola.


Elektrický drtič, šrotovač ovoce a ruční lis a moštovač. Predám nový drevený drvič na ovocie s kapacitou 7L (110), Prodám rezačku, drtič na ovoce , zeleninu, jabká, hrušky. Zařízení je v odolném provedení s nerezovým opláštěním, má velký plnící otvor na le robustní nože z ušlechtilé nerez oceli a výkonnou pohonnou jednotku. Mám dobrý drtič, který ovoce rozdrtí na kaši, vhodnou akorát na výrobu kvasu.


Šrotovač jablek

Pro výrobu moštu se nehodí, protože ovocná kaše na klasickém ručním lisu pro zahrádkáře při lisování stříká mezi šprušlemi. Je potřeba si pořídit textilní vložku, nebo jiný drtič, šrotovač ,struhadlo. Mlýnek na obilí má hodinový výkon, který je ovlivněn hrubostí síta - 1- 2kg za hodinu.


Vyrobený šrot se sype do plastového barelu o objemu cca l. Drtič ovoce 20l ruční, česká výroba. Máte zájem o pořízení moštovače a drtiče na ovoce? Sice mají v nabídce elektrický , ale ten už je na nás moc drahý nebo. Drtiče jsou elektrické , takže pohodě zpracujete jakékoliv ovoce.


V nabídce jsou jak levné tak i drahé drtiče. Vše zaleží na typu pohonu. Zaplatím pěstitelskou pálenici. Dám polovinu pálenky z poskytnutého ovoce (pomůžu i se sběrem). Hrušky, švestky, špendlíky, blumy aj.


Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů jablka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vhodný na přípravu šťávy z jablek , hrušek, rybízu, hroznů, rajčat, rakytníku, aronie, řepy atd. Z důvodu malé úrody v mém sadu věnuji polovinu ovocné pálenky z poskytnutého ovoce. Pěstitelskou pálenici zaplatím.


Šrotovač jablek

Cirkulárka ,plynové bomby, šrotovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.