pondělí 11. května 2020

Silikonové baňky

Silikonové a gumové baňky jsou nejprodávanější v našem e-shopu. Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. Masážní silikonové baňky jsou vyrobeny z lékařského silikonu, který je hygienický, bez zápachu a příjemný na dotek. Snadné použití bez ohně. Malé silikonové baňky jsou vhodné pro omlazení obličeje.


Střední silikonové baňky jsou vhodné na boky, paže, nohy a břicho při celulitidě. Velké silikonové baňky jsou určeny pro ramena, záda a tělo. Pro lepší orientaci se podívejte do informačního článku o baňkách, který najdete v sekci články. Další články o baňkování můžete najít na maser. Provádíme jednou, až dvěma baňkami.


Tady jsou vhodnější silikonové baňky. Baňky se snadno aplikují, jsou vhodné na masáže i na automasáže (oblíbené např. při celulitidě). Podtlak se vytváří stlačením baňky , přiložením a puštěním. Při baňkování doporučujeme použít oleje, masážní krém nebo gel.


Najdete u nás všechny možné druhy baněk. Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Tlustostěnné baňky se tak snadno nerozpálí, proto obvykle nepopálí pacienta při přiložení na kůži.


Baňka China mm - průměr otvoru 50mm. Technický líh 1l – Skladem. Denaturovaný technický líh v plastové láh.


Silikonové baňky

Nejpopulárnější silikonové baňky z lékařského silikonu nabízíme v různých velikostech a barvách. Baňkování je tradiční léčebná metoda využívaná již od pradávna v Číně. Blahodárně působí při bolestech svalů, zad a problémech s krevním tlakem. Dopřejte pokožce vitalitu a dejte sbohem celulitidě se silikonovými baňkami od Renovality. Jsou z odolného silikonu a zabaleny v textilním pytlíčku pro pohodlnější skladování.


U těchto baněk vytvoříme podtlak jejich zmáčknutí, přiložením na kůži a puštěním. Vytvoření tohoto podtlaku je ze všech druhů baněk nejjednodušší, avšak manipulace s vytvořeným podtlakem není vůbec jednoduchá. Obyčejné“ baňky , ke kterým nepotřebujeme žádné dodatkové vybavení. Díky hladkým hranám a snadné kontrole podtlaku jsou ideální pomůckou pro baňkové masáže. Velmi dobře vám poslouží i při klasickém baňkování, zejména v místech, která jsou citlivá.


Zvýšení tlaku v aplikované oblasti. Stimulace průtoku krve, a tím omlazení pokožky. Využijte při masážních kvalitní masážní oleje či emulze s dlouholetou tradicí. Masážní baňky ze silikonu účinně pomáhají při bolestech svalů, onemocnění krevního oběhu, migréně, detoxikaci organismu, celulitidě a kožních problémech (ekzém, akné). Pomocí baňkování dochází ke zlepšení buněčné aktivity a odstraňování podkožního tuku, tím pomáhá omlazovat pokožku celého těla.


Velké baňky použijte na ramena, záda a těl. Jak fungují silikonové masážní baňky. Sada silikonových masážních baněk pro maséry i pro domácí použití. Ví někdo, kde sehnat silikonové baňky , které jsou jinak barevné, než ty co jsou narůžovělé, které prodávají. Kamáradka si je koupila.


Silikonové baňky

Teď přesně nevim, ale jsou zelené nebo modré. Někomu může být jedno jak vypadaj, ale já si vybírám podle svých pocitů. Bezohňové baňky - silikonové masážní baňky , gumové masážní baňky , masážní baňky s balonkem, masážní baňky s odsávačkou. Tyto masážní baňky se používají stejně jako baňky ohňové, ale jejich aplikace je výrazně jednodušší a především bezpečnější.


Baňky ohňové se doporučují spíše do rukou. Sanomed silikonové baňky masážní ve lněném pytlíku S M,L a XL fialové ks. Masážní baňky z lékařského silikonu účinně pomáhají při bolestech svalů, onemocnění krevního oběhu, migréně, detoxikaci organismu, celulitidě a kožních problémech (ekzém, akné).


Fasciální silikonové baňky mají extra silný sací efekt a díky jejich speciálnímu tvaru dosáhnete jednoduše podtlaku bez pomoci dalších prostředků. Přidat mezi oblíben é Sledovat nové příspěvky Zrušit sledování příspěvků. Ahoj holky, máte někdo zkušenosti se silikonovými masážními baňkami?


Já když byla v salonu na kavita.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.