čtvrtek 7. května 2020

Ruční tlaková pumpa

Před zimou doporučujeme ruční pumpu dostatečně zajistit proti mrazu, aby nedošlo k jejímu poškození. Více o tom, jak funguje ruční pumpa se dozvíte v našem online průvodci. Rádi vám poradíme a vybereme takovou nádobu, která by splňovala vaše potřeby a požadavky.


Příslušenství k frézkám) Hodnocení produktu:. Nádoba z ocelového plechu, odolná proti korozi, potažená vrstvou práškového laku, pro plnící objem l.

Vysokotlaková ruční pneumatická pumpa s větší pístovou komorou. Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení, originální nostalgický design, případně křídlová čerpadla. Osvědčená, spolehlivá zkušební tlaková pumpa vhodná do podmínek na stavbách pro provádění kontrol tlaku a těsnosti potrubních systémů a nádrží. Před výběrem pumpy doporučujeme znát výšku hladiny a hloubku samotné studny.


Zkušební tlaková pumpa Nabízíme tlakové pumpy ruční , ale i elektrickou tlakovou pumpu. Tlakové zkušební pumpy se obvykle využívají při instalování sanity, topení, solárních zařízení a různých protipožárních trysek. NP Nostalgik je svou konstrukcí shodné se základním provedením čerpadla NP 75.


Vnější tvary odlitků ze šedé litiny jsou opatřeny ornamenty podporujícími nostalgický vzhled čerpadla i podstavce, který má výšku7mm a hmotnost cca 18.

Pumpa je v robustním kovovém provedení. Servis bez starostí Profi použití hodnocení Značka: MAGG. Pro čerpání pitné a užitkové vody bez pevných nečistot.


STANDARD T – tlaková hlava pro výtlak vody STANDARD II – volný výtok vody. REMS Push Tlaková pumpa. Pa objem nádobky: cca l Dokumenty ke stažení: Návod k použití ruční. LILA jsou s řady tlakových studničních čerpadel. Dvouválcové čerpadlo lze instalovat na malém prostoru a využít pro volný výtok i výtlak do výše položených míst.


Ruční zkušební tlaková pumpa Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ruční pumpa je spolehlivým pomocníkem pro kontroly sanitárních a topenářských instalací. This feature is not available right now. Please try again later. Nádrž z nerezové oceli pro plnící objem 12l.


Ruční tlaková zkoušečka NIPO 4je přesná a bezpečná německá tlaková pumpa na exaktné odtlakovací zkoušky do 4Bar (MPa). Osvědčená v průmyslu, výrobě tlakových nádob, potrubních sytémech rozvodů vody a tepla s použitím různých tlakovacích médií (voda, olej, emulze atd). Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Ruční stojanová čerpadla STANDARD s vysokým výtokovým stojanem jsou určena k čerpání vody bez mechanických příměsí o max. Stojany slouží k připojení na seřízení do hloubek – m. Hloubka studny určuje typ pracovního válce. K dosažení tlaku 2bar je třeba pouze sekund.


Vysoce kvalitní šroubový lis je určen pro jemné nastavení tlaku s rozlišením až Pa (mbar). Speciálně navržený uzavírací ventil udržuje stabilní tlak při kalibraci. NPT- Ruční pumpa tlaková. NP7 NPjsou nejměnším typem. Bestway tlaková ruční pumpa.


Detailní popis produktu. Představujeme Vám ruční tlakovou pumpu, která dokáže nafouknout různé věci, od hraček až po bazény. Ruční pumpa (stojanové čerpadlo) je určena pro čerpání čisté vody z vrtaných, kopaných a ražených studní. Klasická pumpa na studnu, jak ji známe. Prodám téměř nepoužívanou, zánovní tlakovou pumpu na tlakovou zkoušku kapalinou.


Tovární výroba Německo. Vyvine tlak do 1barů. Vhodná pro obor instalatér nebo topenář. S tlakoměrem, nádoba z nerezavějící oceli. Pro provádění kontrol tlaku a těsnosti v potrubních systémech a nádržích.


Nádoba odolná proti korozi, potažená vrstvou práškového laku. Ruční pumpy od tradičního českého výrobce Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a. Jedná se o jednoduché, spolehlivé a kvalitní pumpy, které jsou nejen praktickým pomocníkem v místech bez zdroje elektrické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.