středa 13. listopadu 2019

Plynové ohřívače průtokové

Obliba plynových zásobníkových ohřívačů vody v době neustále se zvyšující ceny elektrické eneregie stále roste, protože plyn v porovnání s cenou elektrické energie vychází stále mnohem výhodněji. Q7-30-NORS, Quantum - Stacionární plynový ohřívač vody Q7-30-NORS o objemu 1litrů. Nádrž ohřívače je ocelová, masivní kostrukce vydrží tlak až MPa. Nehrozí tak možnost vyčerpání zásoby teplé vody, jako tomu je u zásobníkových ohřívačů vody.


Nevíte jaký plynový průtokový ohřívač vody si vybrat nebo máte technickou otázku? Zde Vám nabízíme široký sortiment výrobků: úsporné plynové průtokové ohřívače nebo velice komfortní přímo či nepřímo ohřívané zásobníky zajišťující vždy.

Náročnější na údržbu jsou plynové průtokové ohřívače vody. Nepřítelem číslo jedna je pro ně tvrdá voda bohatá na minerály. Pokud tedy žijete v oblasti s tvrdou vodou, měli byste údržbu provádět častěji. Jednotku pravidelně proplachujte, aby se zabránilo hromadění minerálů. V takových případech je ohřev vody s využitím průtokového ohřívače hospodárným řešením.


Uživatel platí pouze za množství ohřáté vody, kterou okamžitě spotřebuje. Teplota vody je individuálně nastavitelná. Vyberte si kategorii.


Ohřívač vody miniMAXX s… Výkon: - 1kW.

Junkers WR 11-P poslední kus ! Vyplatí se především tam, kde je menší nebo nárazový odběr vody. Moderní plynové karmy jsou v atraktivním designu, bezpečné a úsporné. Průtokové ohřívače vody jsou ideální pro ohřev vody s malým a nepravidelným odběrem. Na výběr máte elektrické a plynové ohřívače vody, které lze dále dělit na tlakové (pro více odběrných míst) a beztlakové (jedno odběrné místo).


Domů průtokové ohřívače vody - plynové průtokové ohřívače vody. Tyto ohřívače pracují na úsporném průtokovém principu tzn. Jejich předností je to, že nehrozí vyčerpání teplé vody.


Plynový průtokový ohříva. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Velice oblíbené kotle s označením VU, VUW, THERMOBLOC, THERMOMAX či ECOCOMPACT pracují i více jak let. Kondenzační plynové průtokové ohřívače vody QUANTUM pracují na bázi energeticky úsporného průtokového režimu a využijete je všude tam, kde převládá nepravidelný odběr, kde potřebujete ohřívat vodu nezávisle na vytápění. Jsou vhodné pro instalaci do všech koupelen a kuchyní, do malých a středních podnikatelských objektů.


Na rozdíl od elektrického ohřevu však při nich většinou potřebujete mít zajištěn odvod spalin – komín (do výkonu kW nemusí jím nemusí být vybaveny, musí být však umístěny v dostatečně velké místnosti a nesmí sloužit pro sprchu či vanu). Závěsné plynové průtokové ohřívače vody POV 11BK a POV 14BK mají nasávání vzduchu z místnosti a odtah spalin vyveden do komínu. Jsou vybaveny bateriovým zapalováním bez nutnosti napojení na zdroj elektrické energie.


Tímto je zajištěna výrazná úspora spotřeby plynu. Přístroj WT AMje možno umístit v souladu s před-pisy na přístroje „Turbo” s nuceným odtahem spalin až do m. U plynového ohřívače jsou nezbytná jistá bezpečnostní opatření, i přestože jsou nové typy plynových ohřívačů teplé vody vybaveny bezpečnostními systémy, ať už v podobě piezoelektrického zapalovače, automatického zapalování pomocí tlačítka nebo teplotní či spalinové bezpečnostní pojistky.

Závěsné plynové ohřívače vody JW jsou vhodné zejména pro domácnosti, kde je k dispozici pouze omezený prostor pro instalaci a zároveň jsou kladeny vysoké. JUNKERS ohřívače - ohřívač vody JUNKERS WR 14-P miniMAXX. Tento ohřívač musí obsloužit umyvadlo a vanu o objemu cca 230l. Jedná se o průtokový ohřívač teplé vody s vysokou kapacitou čerpání.


Mar Co zvolit na ohřev vody do kuchyně - plyn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.