úterý 12. listopadu 2019

Nesený postřikovač 300l

Popis Prodam neseny POSTRIKOVAC Jesseringg 300L s čerpadlem Schleza. Nesený postřikovač , prodej, koupě, agrobazar. Prodám nesený postřikovač GAMA 51 záběr 12m.


Stroj je ve výborném stavu, málo používaný, plně funkční, má nové hadice. Ke stroji jsou náhradní díly - trysky, držáky trysek, ventily rozdělovače, pružiny, atd.

Míchací tryskou, a trojitou filtrací. Všechny stroje jsou robustní avšak jednoduše ovladatelné. Záruka doprava zdarma! Odesíláte své kontakty a požadavky inze. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Predám postrekovač na traktor 300l , pohon je 12v. Dá sa to prerobiť aj na malotraktor.

K dispozici jsou dva různé typy výložníků, HOSA (a metrů) a HC (1 a metrů). Ramená od veľkosti: 1m – 24m, ručne alebo hydraulicky skladané, s jednoduchým manuálnym ovládaním, alebo s počítačom. Typová rada postrekovačov je zaevidovaná v registri postrekovačov na ministerstve pôdohospodárstva, dopravy a štátnej skúšobne v Rovinke.


Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky. Pěstování a Vinohrady Nabízípostřikovač do vinice 17. PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ.


Při objednání do 13h, odešleme týž den. Určen pro komunální použití. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Přístroj je vybaven nádrží šetrnou k zádům, která se přizpůsobí tělesným proporcím, a je opatřen komfortním nosným popruhem, vyvinutým renomovaným výrobcem batohů Deuter. Díky výhodné ceně je vstupním produktem pro nejmenší farmáře, kteří do té doby používali nesený postřikovač.


Kvalita stroje je vysoká, součástková základna je shodná se. Trakařový postřikovač AGS s benzínovým motorem. Postřikovač Brandi 300L. Malý, praktický a snadno připojitelný k zahradní hadici: ideální postřikovač pro snadné zavlažování.


Objem nádrže 4litrů.

Váha prázného postřikovače 1kg. Kroutící moment kN. Trysky: Triplex Nádrž na mytí rukou.


Součástí dodávky je štěrbinová tryska pro plošný postřik a tryska pro kruhový postřik (dutý kužel). Přenosné postřikovače. Aplikační postřikový tlak jsou bary,což je dostatečné pro postřik stromů,keřů,rostlin. Všechny jsou vybaveny kuželovitou stavitelnou tryskou a bezpečnostním přetlakovým ventilem.


Misto pro našroubování pumpy postřikovače. Nerezová 2l nádoba , plně funkční. Vhodný pro začínající zemědělce, plně funkční, bez nutných oprav.


Ceník malotraktorů a příslušenství. Agroservis Prostějov - Šálek s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.