středa 20. listopadu 2019

Miska pod sadbovač

Miska pod sadbovač

Určená na výsev a predpestovanie rastlín. Plastový sadbovač odlahčený 38x28x5cm. Určený na predpestovanie a výsev zelen. Kč Kontejner na orchideje čirý.


Miska určená zejména pro výsevy rostlin. Popis: miska pod klasický hladký truhlík. Zboží není momentálně dostupné. Naše doprava, DP ČP a Uloženka - pracovní dny. Osobní odběr pracovní dny.


Deska sadbová buněk pro minipařeniště. Podmiska pod květník hranatý o objemu 11L. L ) Pomůcka, která zabraňuje odtoku vody nežádoucím směrem při. Vážení zákazníci, od 27. Substráty a nádoby vhodné pro předpěstování zeleninové sadby 4. Přenosné reproduktory.


Misky pod květináče pomáhají udržet vaše květiny mnohem déle svěží a zelené. Chrání také parapety před negativním působením vody. Vyberte si z nabídky misek pod květináče, které stejně jako náš ostatní sortiment dovážíme přímo ze zemí EU. Zobrazit podrobnější popis.


Cena dopravy Kč s DPH. Vhodná pod sadbovače všech velikostí. Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových samozavlažovacích květináčů GreenSun. Výprodej zboží této kategorie.


Sadbovač je dodáván včetně podmisky. Priorita v kategorii Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Skladem od Kč bez DPH. Kč Detail - společně s. Máte už vybraný sadbovač ? Pak bychom Vám nabídli, podkladovou misku, která se hodí pod všechny standartní sadbovače typu QP, zadrží šikovně vodu, která protéká buňkami dolů a udržuje vlhkost od spodu.


Oblíbený díky dostatečné hloubce. Nelze bohužel objednat. Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. U nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny.


A nejlepší na tom všem je, že při objednávce nad tisíc Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Nakoupit a ještě ušetřit, co si přát víc. Květináč sadbovač plastový 27x52xcm-1sazenic. Hladítkem urovnáme povrch a mírně jej utužíme. Na takto připravený povrch vysejeme osivo předpěstovávané zeleniny.


Vysévat můžeme na plochu anebo do řádků tak, aby výsevy nebyly příliš husté.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.