úterý 5. listopadu 2019

Medomet nerezový

Objednáno Značka: AVV-100. Akce EU Dotace Doprava zdarma. Tento výrobek je určený pro EU trh. Výtáčejte jedním stiskem tlačítka! Kazety jdou otočit o 360° ale pouze jedním směrem, nejdou protáčet dokola, a vždy je potřeba otáčet kazety postupně, dokud jsou ostatní kazety v hraniční poloze na vytáčení.


Medomet slúži k oddeľovaniu medu z plástov. Buben 600mm, pro rámky o max. Tu nájdete kvalitné medomet z nerezu, ktoré odebíráme od osvedčených firiem, hneď v niekoľkých variantoch - ručné, elektrické, tangenciální, radiálne či zvratné. NISALA - elektrický, 3letá záruka.


Výpustný kohout je z plastu. Podložením zadní nohy dojde k vytečení medu až do poslední kapky. Jde o nejprodávanější typ medometu. Celonerezová varianta medometu. Včelárske potreby, Vinárske potreby Ing.


Katarína Bolčeková Šebešťanová 276. Průměr medometu je cm. Prodám třírámkový medomet plně funkční na elektrický pohon. Vyrábíme medomety zvratné i klasické, odvíčkovače, odkapávače, stáčecí nádoby s výtokem i bez, odvíčkovací vany a stoly, nerezové armatury, stroje na pastování medu, vany na parafínování nástavků, vany na vyváření vosku z voští parou, vjezdové brány a jiné. Prodali jsme zhruba 2ks medometů a nemeli jsme ani jednu reklamaci, což také svědčí o jisté kvalitě.


Prodám nerezový medomet rámkový zvratný MZ 800-4A na ruční i elektrický pohon od firmy Martin Kovář Hutisko Solanec na r. Motor je umístěn nahoře na medometu, plynulá regulace otáček. Konstrukce medometu je výrobně předimenzována, což předurčuje jeho životnost na dobu několika desítek let. Nový nerezový medomet - elektrický Inzerát byl odebran z oblíbených. Horní kryty jsou vyrobeny z průhledného plastu opatřené úchytkami pro snadnější manipulaci.


Po podepření zadní nohy tak med vyteče beze zbytku. Třírámkový elektrický medomet OPTIMA Lysoň. Včelařský medomet s elektro motorem. Rozměry koše 3x 44. Vyrábíme a nabízíme kvalitně zpracované nerezové potřeby pro včelaře od českého výrobce pro zpracování včelího vosku a práci s medem.


M560-4R Tangenciální medomet rámkový. S oušky pro snadnou manipulaci. Nerez vědro pod medomet. Související - Vědro pod medomet nerez. Velmi kvalitní nerez vědro ze silného nerezu.


Medomet nerezový

Vědro má potravinářský atest, vhodné předevš. Postup získávání medu pomocí medometu je vskutku jednoduchý a zároveň velmi praktický a rychlý. Stačí umístit odvíčkované plásty s medem do vnitřních košů v bubnu medometu, zavřít víko a začít s vytáčením. Odvíčkované zásobní plástve se umisťují naplocho ke stěnám medometu a po roztočení otočného bubnu je z odvíčkovaných buněk med vyháněn na stěny medometu, odkud stéká na dno a ústím vytéká do připravené nádoby na med. Dopyt na: nerezový medomet , ks.


Nádoba pod medomet litrů – nerez. Vyzkoušejte kvalitní nerezové provedení nádoby. K výrobě byla použita kvalitní nerezová potravinářská ocel.


Elektrický medomet 4rámkový nerezový. Kbelík pod medomet (velký, l) materiál nerez. Vám pomôže urýchliť vytáčanie medu. Kvalitné medomet osvedčenej nemeckej konštrukcie,. Kč cedník k nádobě dvojitý kovový.


Kč čeřicí a stáčecí nádoba nerez. Levný a přitom velmi praktický nerezový medomet s plastovou. Med od vlastních včel, pyl , propolis Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám vcelarsky medomet s elektrickým motorem 230V. Vypust od kohoutku na zem cca cm.


Všechny části medomet u které přijdou do styku s medem jsou vyrobeny z nerezu. Dno koše kónusové provedení, masivní nohy. Plastový ventil, krásný zcela nerezový koš s packami. MEDOMET patrí medzi najdôležitejšie včelárske potreby k získavania včelieho medu.


Existuje niekoľko typov - tangenciálne, radiálne či zvratné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.