pondělí 25. listopadu 2019

Malá koupelna s pračkou

Hezká koupelna může vzniknout třeba v původní šatně, na prostoru 1x 2cm. S průměrnou velikostí koupelny v ČR je to podobné asi jako s výší průměrného platu – realita je úplně jinde. Prý průměrná velikost české koupelny je necelých metrů čtverečních.


Malá koupelna s pračkou

A proto my teď poradíme pár super tipů těm z vás, kteří se v koupelně tísní na méně než metrech. Malá koupelna : co s pračkou v malé koupelně? Jednou z posledních otázek je, kam s pračkou.


Většina domácností ji má umístěnou v koupelně. Pračka však potřebuje. Malý, ale útulný ráj „Do malé koupelny zvolte světlou barvu obkladů, v přírodních tónech. Opticky zvětšíte a otevřete prostor. Přírodní tóny barev působí uklidňujícím dojmem a dobře je vnímáme.


Malá koupelna s pračkou

Je vaše koupelna sice malá , ale ne příliš? Pak by v ní mohly velkoformátové obklady a dlažby udělat velkou službu. Mají i další skvělou vlastnost, jsou takzvaně rektifikované. To znamená, že je lze pokládat jen s minimálními spárami, které nebudou prostor v koupelně rozdělovat na menší části. Zmenšujeme – malá koupelna , menší vybavení Dnes už není problém na trhu sehnat vany, sprchové kouty, pračky, toaletní stolky i třeba lampy menších rozměrů než je obvyklý průměr.


Zabírá-li vana i tak mnoho místa, můžete ji vyměnit za sprchový kout se zvýšenou vaničkou nebo sedátkem pro maximální pohodlí při sprchování. Zabudovat ji můžete třeba do kuchyňské linky, dát do komory či šatny. Jestli máte k dispozici pěkný sklep, lze si z něj, nebo z jeho části, vytvořit pěknou prádelnu. Pokud pračku není možné umístit jinam než do vaší malé koupelny, pořiďte si pračku předem plněnou a dejte ji pod.


Jelikož původní koupelna je čtvercová, rozměry zařízení se nemění (i sem se vejde jen pračka s horním plněním). Jde tedy jen o osobní preference, zda chcete mít umyvadlo, které je nejpoužívanějším vybavením koupelny, naproti dveřím, nebo vedle nich, případně zda vám více vyhovuje pračka za dveřmi. Pomůže malá pračka i pračkosušička!


Kdo má doma hodně místa, nemusí řešit velikost pračky. Sympatické však je, že výrobci spotřebičů myslí i na ty, kteří naopak s prostorem bojují. Pokud ji však chcete nechat v koupelně, je dobré vybrat takovou, která prostor zatíží co nejméně. WC a velice úzkou předsíní.


Malá koupelna s pračkou

Holky, kam s pračkou , když není místo. Nahlásit Citovat Zmínit ewes. Koupelna v rodinném domě, kde bylo zapotřebí vyřešit umístění prostorného sprchového koutu, umyvadla s dostatkem úložných prostor pro kosmetické potřeby a také pračku a sušičku. Aby koupelna nevypadala jako technická místnost, umístili jsme tyto přístroje do zrcadlové skříně.


Instalujte více zdrojů světla. Pokud přijmete zrcadla, pak je více zavěste, ale také vizuálně rozšiřují prostor. Sice rodinný dům, ale koupelna velmi malá. Majitelé už měli vybránu dlažbu s dekorem dřeva a světlý obklad.


Malá koupelna s pračkou

Měli dilema, zda vana nebo sprchový kout. Uložit Poslat e-mailem Více. Dřevěný obklad Vana na nožičkách. Nezoufejte, s výběrem správného koupelnového nábytku se i malá koupelna o několika metrech čtverečních dá zařídit stylově a účelně. Existuje několik triků, díky kterým se vaše koupelna opticky a reálně znatelně zvětší, a které vám pomohou zapomenout na to, jak malá vlastně ve skutečnosti je.


MULABLOG: Koupelna - dvemuly. Koupelnu jsme vybavili nábytkovým umyvadlem se skříňkou od.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.