pondělí 18. listopadu 2019

Lopatka na kočičí wc

Lopatka na kočičí WC. Barva lopatky náhodná! Velká plastová lopatka od ROSEWOOD je určená jak pro odstranění exkrementů z kočičího steliva, tak i pro kompletní výměnu steliva. Rozměry: × × cm. Plastová lopatka na trus, vhodná na ultra jemný písek XL.


Protiskluzová předložka ve tvaru tlapky před kočičí WC.

Přečetl(a) jsem si a beru na vědomí, že pokud moje domácí zvíře dostává toto krmivo, doporučuje se nejméně jednou za měsíců konzultovat užívání s veterinářem. Nalezené kategorie (1) Steliva a toalety pro kočky. Na výběr máte z několika druhů a barev. Přihlášení k vašemu účtu.


Nová registrace Zapomenuté heslo. Gumová podložka před kočičí WC pomáhá udržovat okolí kočičí toalety v čistotě, protože kočky často stelivo rozhrabávají a roznáší. Při čištění kočičí toalety využijete jistě i odpadkové pytle pro kočičí toaletu na vynášení použitého steliva, WC předložku pro kočky na očištění tlapek od zybtků kamínků steliva, aby je kočka neroznášela po.


Malá plastová lopatka pro vybírání trusu a hrudek z podestýlky.

Trixie lopatka na trus K snadnému a dokonalému čištění kočičí toalety. Náhradní díly a příslušenství. Nezapomeňte při koupi nové toalety pro kočky na odpovídající doplňky. Zde najdete různé lopatky, které Vám usnadní práci při krmení, výměně kočkolitu nebo při jeho samotném čištění. Dalším doplňkem, který jistě oceníte, může být předložka před kočičí toaletu.


Taková vhodná předložka zamezí kočce v roznášení steliva z jejího záchodku po celém. Sáčky pro kočičí WC 48xSkladem ks. Fungují podobně jako sáčky do odpadkových košů - položte. Usnadněte si život s univerzální lopatkou na kočičí podestýlku. Promyšlená lopatka na důkladné vyčistění kočičí toalety a úsporu steliva.


A mnohem více: můžete s ní nabírat, rozmělňovat, umetat. UV lampy do jezírka a. Toaleta pro kočky disponuje zabudovanou lopatkou a boxem, který slouží jako uzavřené úložiště na exkrementy. Je opatřena protiskluzovými nožičkami pro zajištění stability. V nabídce máme WC pro kočičky v nejrůznějších barvách, tvarech a velikostech. Kočičí WC JERRY 50x40x14cm.


Vyberete si u nás také v nabídce WC příslušenství od lopatek, přes podložky k záchodu k různým pohlcovačům pachů. K toaletě dostanete i lopatku.

Akce Tip Zdarma Zdarma Kč –. Silikonový zubní kartáč. Velikost ok v sítku je přizpůsobena přímo k prosívání hrudkujícího steliva a oddělení trusu. Vzhledem k tomu, že jsou kočky velmi čistotná zvířata, naučí se poměrně rychle chodit na kočičí zácho který jim připravíte.


Obzvlášť potom v případě, že žijete v bytě bez zahrady a kočka nemá možnost vyvenčit se venku. Fresh´n´Easy deodorant pro kočičí WC SPRING FRESH 7g 1K. Toalety pro kočky - kočičí WC - krmivo a další chovatelské potřeby a příslušenství jako pelíšky, akvária a terária, oblečky pro psy - zverimex online Rozumím Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pomáhá udržovat okolí kočičí toalety v čistotě.


JRS Cats Best ÖkoPlus l (1) 1Kč – 3Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.