pátek 8. listopadu 2019

Loctite 243 technický list

Loctite 243 technický list

Prevents loosening on vibrating assemblies, e. It is proven to be tolerant of minor contamination due to industrial oils, e. Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. Test reports for each batch are available for the indicated properties. Tento zajišťovač závitů zajišťuje a utěsňuje šrouby, matice a svorníky a předchází tak uvolňování vlivem vibrací. Tento produkt funguje na všech kovech, včetně pasivních podkladů jako je nerez ocel nebo hliníkové a pokovené povrchy. Nahrazuje verzi ze dne: 09. Produkt nabízí zvýšenou odolnost vůči teplotě a větší toleranci k mírně zamaštěným povrchům.


Loctite 243 technický list

Je vhodný pro méně aktivní povrchy, jako je nerezová ocel nebo pokovené povrchy. With breakthrough technology, we provide solutions that deliver on our goals providing more efficient adhesives that are durable, strong and long lasting to unlock the limitless potential of man and machine. Tixotropní charakter zabraňuje jeho stékání z místa nanesení. This threadlocker secures and seal bolts, nuts and studs to prevent loosening due to vibration.


The product works on all metals, including passive substrates such as stainless steel, aluminium and plated surfaces. Produkt vytvrzuje bez přístupu vzduchu ve spáře mezi lepenými kovovými povrchy a zabraňuje uvolnění či prosakování spoje, které je způsobené vibracemi a rázy. KB, typ: pdf, poslední změna: 25.


Loctite 243 technický list

Dobre vytvrdzuje nielen na aktívnych kovoch (ako je bronz, meď), ale tiež na pasívnych povrchoch, akými sú nerezové ocele a povlakové kovy. For small projects and repairs. LOCTITE 2je určen pro zajišťování a utěsňování. Find the products you need as well as tips and tricks to get the job done right.


We know a building project includes many stages, some simple and some more complex. Ideal for large to medium surfaces providing fast initial tack and the ability to fill gaps in interior and exterior. For all your toughest jobs.


Loctite 243 technický list

Particularly suitable for applications such as pump. Dobře vytvrzuje nejen na aktivních kovech (jako je bronz, měď) ale také na pasívních povrchách, jakými jsou nerezové oceli a povlakované kovy. Low temperature and nickel-free. It offers high temperature performance and oil tolerance.


Spotless performance. VytvrzeníZa pokojové teploty. Eco-friendly conversion coatings. Složky Jednosložkový. Vzhled (Tvrdidlo) JantarovýLMS. TYPICAL CURING PERFORMANCE Cure Speed vs.


The rate of cure will depend on the substrate used. LOOKING FOR HOW TO’s AND INSPIRATIONAL IDEAS? Products formulated to keep or remove rust. Installing wall trim or crown molding. Attaching a towel bar.


Loctite 2je nejprodávanější zajšťovač na trhu. Je navrženo po použití v domácnosti a silně spojuje široké spektrum porézních a neporézních materiálů. Zaisťovanie závitov - stredná pevnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.