úterý 19. listopadu 2019

Little live pets ptáček v kleci

Little live pets ptáček v kleci

Little Live Pets jsou ptáčci kteří mají různé barvy a druhy. Nejúžásnější je, že když ho hladíte, tak zpívá. Reaguje na doteky, vydává autentické ptačí zvuky a po stisku bříška dokáže opakovat celé věty.


Zacvrliká nových ptačích písniček a když se spolu potkají dva ptáčci, tak vesele cvrlikají spolu - jeden začne a druhý se hned přidá. Vaši noví domácí mazlíčci. Líbí se vám motýlci - položte si motýla na dlaň a dívejte se, jak zatřepetá křídly a ožije.


Osobního odběr, Zásilkovna, kurýr. Dostupnost zboží: dočasně nedostupné CENA: 77Kč: VYPRODÁNO. PREFEROVANÝ DRUH PROSÍM NAPIŠTE DO POZNÁMKY. Když mu stiskneš bříško.


Little live pets ptáček v kleci

Dva ptáčci cvrlikají spolu, jeden začne a druhý. Ptáček jako živý s kouzelným klíčkem na krku. Stiskni mi tlapku, otevřu oči! Pohlaď mě po hlavě, zahýbu hlavou nebo budu otevírat a zavírat oči.


Dívej se, jak piju mlíčko! Překvapení v podobě dráčka, který se dětem vyklube z vajíčka, přímo před očima. Pokud děti ptáčka pohladí, začne cvrlikat. Cvrliká dle intenzity hlazení.


Po vložení klíčku do zámku v jeho hrudníku, umí nahrát slova a zopakovat jen tomu, kdo použije klíček. Ojedinělé interaktivní zvířátko v ptačí podobě. Při setkání takovýchto dvou. This video is unavailable. Dráček v kleci Little live Pets.


Rozměr: Rozměry kusového balení: 291x253x2mm. Nejroztomilejší dráček na světě se chyst. Poslouchej, jak ťuká do skořápky a ozývá se uvnitř!


Little live pets ptáček v kleci

Vem si svého dráčka v křišťálové. Růžový ptáček s klecí čeká na děti od let. Holčičky a kluci mohou ptáčka učit mluvit. Stačí když mu stisknou bříško, on si nahraje jejich větu a zopakuje ji.


Do klece se vejde ještě jeden ptáček. Pokud jeden z nich začne cvrlikat, druhý se hned přidává. Při pohlazení také cvrlikají. Ptáčci si zapamatují a zopakují co jim řekneš.


V kleci je můžete vzít na procházku s přáteli. K dispozici jsou dva druhy: modrý a bílý. Get set for little live pets at Argos. Same Day delivery days a week £3. Jestli-že mu pohladíte bříško, nahraje tvou větu a zopakuje jí.


These pets look, feel and act so real. Find the pet that’s perfect for you and take care of it just like a real pet! At Really Rad Robots they buil REALLY RAD ROBOTS! Which one will be your robot partner in fun!


You are now leaving the Moose website.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.