pátek 15. listopadu 2019

Litinové poklopy čtvercové

Ty nejpokročilejší poklopy disponují vlastním otevíracím mechanismem a jsou dimenzovány pro zátěž nákladními vozidly, čemuž odpovídá třída zatížení D400. Typ HC má víko s kapsami pro otevírání. Quatro Votc je uzamykatelný. Materiál: tvárná litina. Tradiční a univerzální materiál pro zakrytí pojízdných nebo pochůzných šachet a skruží.


Pokud zde nenajdete poklop splňující Vaše požadavky, obraťte se na naše pobočky na tel.

O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky. B1- tvárná litina. Výprodej poklopů DN 3Výprodej posledních kusů na skladě l. Dodáváme poklopy litinové čtvercové i kruhové.


Průměr poklopů je 3mm. Litinové poklopy jsou v zatížení B 125. Máme čtvercové nebo kulaté s odvětráním nebo bez.


Nové poklopy na zadláždění Právě jsme rozšířili náš sortiment poklopů o hlin. Upřesnit parametry Cena: Kč.

Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt materiál. R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Ocelové poklopy jsou dodávány čtvercové a to na zakázku.


Poklopy litinové zasíláme i na dobírku po celé ČR. Zavřený poklop lze otevřít pouze s pomocí odpovídajícího montážního nářadí. Kruhové litinové poklopy Kruhové litinové poklopy a mříže s rámem, pro chodníky a komunikace s vysokou zátěží.


Zatížení A- F9kN. DETAIL Čtvercové litinové poklopy Čtvercové litinové poklopy s rámem pro zatížení do D4kN. Uchycení poklopu v rámu je provedeno přes klouzavý mechanismus tak, že při zvedání poklopu nahrazuje otevírání. Plovoucí litinové uliční poklopy čtvercové a kulaté AVK podkladové desky 7. TETRA Bezpečná manipulace.


Dokumenty Stáhnout katalog Stáhnout Ceník. Kruhové přípojkové poklopy Kruhové přípojkové mříže Podlahové vpusti se sifonem. Novinky e-mailem Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích. Poklop 600x6je v rámu zajištěn vlastní vahou.


Konstrukční výška poklopu umožňuje snadné zabudování do zámkové dlažby (max.tl. dlažby mm). Poklop i montážní části jsou vyráběny z tvárné litiny GGGdle konstrukčních a materiálových požadavků normy ČSN-EN 1a procházejí pravidelnou certifikací ve zkušebním �. MEA WATER MANAGEMENT s.

Kruhové liatinové poklopy Kruhové liatinové poklopy a mreže s rámom, pre chodníky a komunikácie s vysokou záťažou. ZECAN Irondeck typu HY vyrobené z tvárné litiny jsou vybaveny těsnící drážkou a závěsem. Tato široká řada zahrnuje. Použití Pro kanalizační a kabelové šachty v komunikacích, kontrolní a revizní šachty. JS 600x600mm, třída zatížení A15.


Plastové poklopy s rámem třídy AAdaptér pod uliční vpust Adaptéry a doplňkové prvky Podkladové a roznášecí desky Univerzální podkladová deska pro šoupátka a šoupátka domovních přípojek Podkladek pro podzemní hydranty Podkladky a poklopy čtvercové Prvky komor Novinka! Nasazuje se na hladký konec šachtové roury o průměru 4mm. V případě použití teleskopické varianty je rám poklopu k rouře připevněn šrouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.