pondělí 11. listopadu 2019

Lindab žlaby

Lindab RainLine TLB je produktová knihovna, která může být použita v programu AutoCAD a dalším kompatibilním softwaru. Povrch Elite v kombinaci se švédskou ocelí tvoří dokonalý celek zajišťující vysokou pevnost a odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Unikátní přesnost výroby. Sestavené prvky na sobě dokonale drží a celý systém je pevný a 1 funkční.


Lindab žlaby

Lindab is an international Group that develops, manufactures, markets and distributes products and system solutions for simplified construction and improved indoor climate. Prodáváme střešní systémy prvotřídní kvality Lindab Nabízíme krytiny, okapy a okapové systémy a další související produkty. Kontaktujte nás pro více informací. Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím. Ocelový, žárově pozinkovaný plech s ochrannou barevnou vrstvou po obou stranách zaručuje vysokou odolnost Lindab okapů proti povětrnostním vlivům, velmi dobrou ochranu proti korozi a přirozeně trvanlivou a. Lindab Magestic TM yužívá unikátní technologie povrchové úpravy na bázi zink-magnezia.


Extrémně korozivzdorný povrch s přirozeným stárnutím, testovaný v solné komoře s velmi náročnými podmínkami, poskytuje maximální ochranu vůči povětrnostním vlivům. Více vydrží – a přitom méně zatěžuje životní prostředí: jde o ekologicky přívětivý materiál. Vybírat si je možné ze tří velikostí a odstínů včetně metalických. Předlakovaný švédský ocelový plech je hluboce žárově pozinkovaný, po pasivaci opatřený základním. Medzinárodný koncern Lindab je najväčším výrobcom odkvapových systémov v Škandinávii.


Lindab vám totiž poskytne na vybranou střešní krytinu slevu. Ušetříte peníze - a k tomu se vyhnete problémům, které by vám mohly nastat, kdybyste kombinovali střešní komponenty od různých výrobců. Rainline is made from high-performance steel. O mezinárodním koncernu Lindab AB: Lindab AB má své sídlo ve Švédsku ve městě Grevie. Společnost vznikla v roce.


Pokud ne, žlab prostě přeteče. Měli by být strojně zpracovávané - tzn. Odolnosť voči korózii, poveternostným vplyvom, stabilita a tiež farbystálosť sú vlastnosti odkvapu Lindab.


Lindab žlaby

Hranaté žlaby vyrábíme např. Dodáváme atypická provedení, různé rozměry žlabů dle přání a potřeby zákazníka, obdélníkový průřez svodů (např. 8x12cm). Farebné varianty odkvapov nájdete na karte výrobkov v základnej farbe. Pozinkované odkvapy Pozinkované lakované odkvapy Tit.


Kompletní okapový systém vhodný pro všechny typy střech a krytiny s hranatými žlaby. Povrch Elite, stejně jako u kruhových žlabů, tvoří v kombinaci se švédskou ocelí dokonalý celek zajišťující vysokou pevnost a odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Jejich sladění s barevným pojetím domu je jednoduché.


Mohou nenápadně doplňovat celkovou barevnou kompozici domu, nebo se stát výrazným a odvážným prvkem dotvářejícím originální podobu celé stavby. Okapy v tmavě šedé barvě jsou v posledních letech na velkém vzestupu. Využití je zejména u moderních staveb, kde se klade důraz na přírodní a minimalistický vzhled budovy.


Nejvíce je využívána na střechách s drážkovou krytinou ve stejném odstínu a nízkým sklonem nebo ke klasickým krytinám v odstínech tmavě šedé. Ocelové latě Lindab : Nejžádanější sortiment střešních systémů Lindab držíme stále skladem. Méně žádaný sortiment střešních systémů, montovaných hal a ventilačních systémů Vám rádi dodáme po objednání. Toggle navigation Toggle navigation Toggle search.


Tloušťka materiálu min. Univerzální barva střešních žlabů a svodů, která se hodí ke všem odstínům střešní krytiny a fasády. Titanzinek (TiZn) Žlaby 2mm, svody mm. Okapový žlabový roh Lindab , rozvinutá šíře 3mm, cena 47K č. Montáž sněhové zábrany, střešní žebřík - nejsou to okapy. LINDAB Okap 1RSK spojka žlabů s těsněním.


Ruukki jsou lehké a trvanlivé a Ruukki na ně poskytuje záruku. Aktualny od Valid fro01. Klapy przeciwpożarowe okrągłe i prostokątne LINDAB. K ohýbání dlouhých háků můžete použít originální ohýbačku Lindab , případně lze hák ohnout ve svěráku přes trubku o průměru min. Při ohýbání háků vezměte v potaz.


Lindab žlaby

Rozvinutá šíře plechu 3mm = průměr žlabu 1mm. Tento rozměr se používá na odvodnění větších ploch střech jako jsou např. Okapy, žlaby a další okapové příslušenství odesíláme balíkem, paletou nebo naší závodovou dopravou.


Garantujeme Vám velmi nízké ceny za dopravné po celé ČR, v případě větších objednávek dodání zboží zcela ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.