středa 6. listopadu 2019

Lidl masážní podložka

Lidl masážní podložka

Masážní a relaxační pomůcky Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Masážní podložka - uvolňující masáž ramen, zad a stehen. Lidl nabízí v akci shiatsu masážní podložku Sanitas SMG 188. Vybírat je možné ze třech volitelných masážních oblastí (spodní, horní, celá část zad) a ze třech úrovní vibrační masáže (slabá, střední, silná).


Matný Super, dosť masážne body, Super teplo, Super sú kroky na vypnutie. Krátká doba zahřívání a rovnoměrné rozdělení tepla za skvělou cenu na Lidl -shop. Umožňuje několik druhů masáží od akupunktury, přes akupresuru, po shiatsu masáž. Oblasti masáže lze libovolně kombinovat. Pošlapáváním na podložce docílíte vzpružení celého těla, zmírníte únavu a podpoříte cirkulaci krve v dolních.


K dispozici je také balanční podložka na sezení pomáhající lidem se sedavým zaměstnáním, nebo masážní balanční podložka ke stimulaci akupresurních bodů na chodidlech. Některé balanční podložky jsou vybaveny madly nebo pumpou. Všechny se vyrábějí ze zdravotně nezávadných materiálů. Díky masážní podložce můžete proměnit každou vanu ve vířivku. V teplé koupeli dochází k snazšímu uvolnění svalů, které můžete promasírovat pomocí bublinkové masáže.


Lidl masážní podložka

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Podložku do vany tak jistě ocen. Informujte mě, až zboží dorazí.


Univerzální masážní podložka na sedadlo automobilu se zabudovanými magne. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Balanční pomůcky skladem.


Shiatsu masážní podložka MC 8na záda, šíji a stehna. BOSU, Trickboar Kine-MAX a dalších. Masáž krku je výškově nastavitelná a krční kryt lze sejmout a umýt. Snadné ovládání pomocí dálkového ovladače. Prohlédněte si aktuální katalogy a masážní podložka na sedadlo auta v akci lidl od 21.


Napomáhá odstranit příznaky únavy. Zlepšuje krevní oběh. Ideální na krční páteř, ramena. InSPORTline AKU-5masážní podložka modrá x cm. Při překonávání každodenního stresu Vám podložka nabízí příjemnou relaxaci.


Lidl masážní podložka

Její ovládání je natolik snadné a intuitivní, že ho zvládne opravdu každý. Jsme řetězec prodejen s potravinami ale i spotřebním zbožím. Pravidelně máme v nabídce tematické týdny národních kuchyní.


Velkou část výrobků prodáváme pod vlastními značkami. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ortoped dceři doporucil cvičit. V případě potřeby lze zapnout i zahřívací režim. Tlaková shiatsu masáž je oblíbená při bolestech za ztuhnutí svalů nebo proti únavě.


Lidl masážní podložka

Vhodná na všechny druhy sedadel, rychlosti. Tato masážní podložka je vybavena masážními rotujícími bodovými uzly pro hloubkovou masáž a nabízí hlavní funkce (shiatsu, válcování, vibrace a vyhřívání), které se vám postarají o nezapomenutelný masážní zážitek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.