Dřevěný oboustranný kuchyňský vál 70xcm. Kvalitní dřevěný vál na těsto větších rozměrů je vhodný také do jídelen a restaurací. Vál dřevěný 70xcm. Tradiční český dřevěný vál pro vyvalování, vykrajování a přípravu těsta.
Vybírá jen to nejlepší dřevo bez suků a pečlivě jej do jemna obrousí. S každým kusem si dá opravdu záležet. Před použitím můžete dřevěný vál potřít rostlinným olejem. DPH (4Kč bez DPH) z kvalitního dřeva topolu a buku, kvalitní český výrobek.
Tradiční pomůcky z přírodního dřeva by neměly chybět v žádné kuchyni. Silikonový vál , 50x40. Každá hospodyňka občas potřebuje vál , ať už k vyvalování těsta nebo k vykrajování. Kulinář doporučuje kvalitní dřevěný vál , který je vyrobený v České republice z topolového dřeva. Poskytuje dostatečný prostor pro práci s těstem a. Následně pak musíte vál nechat dostatečně osušit.
Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Podrobné vyhledávání. Pro bližší informace o postupu reklamace klikněte na odkaz: Reklamace. Poslední prodané zboží.
Vály jsou vyrobeny ze dřeva topolového. Cena bez DPH: 67K č. Neváhejte a zeptejte se nás. Kuchyňský vál na těsto z bukového dřeva. Nabízíme různé rozměry viz.
Vyroben z kvalitního topolové dřeva, okraje z buku. Můžete si tedy snadno zvolit právě ten, který bude pro vaše potřeby nejvhodnější. Materiálem pro jeho zhotovení je kombinace topolového dřeva, z něhož je vyrobena pracovní plocha válu a dřeva bukového, které zaručuje dostatečnou pevnost bočních. Dostupnost: Vyprodáno. Popis a doplňující informace.
Zákazníci také nakoupili. Váleček na těsto rozvalova. Zaschlé těsto se odstraňuje hřbetem nože nebo houbičkou namočenou ve. Deska čtverečky 40x30xcm. Prkénko Cosmo 35xs rukojetí.
Drevená obojstranná kuchynská doska 70xcm. Kvalitná drevená doska na cesto väčších rozmerov je vhodná tiež do jedální a reštaurácií. Dál už hledat nemusíte!
Porovnání cen v ALZA. Díky použití lehkého a přitom. BK kuchyňský: Internetový obchod drento. Specifikace zboží: vál , 70x, BK, kuchyňský.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.