středa 6. února 2019

Plastové sudy bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nabízím plastové sudy. Zavírání na závit (víko je s těsněním), dvě ucha na přenášení.


Vhodné na cokoli, obilí, kvas, vodu, krmivo, atd. Cena za jeden soudek je 390Kč.

Rozvoz do 70km z Polešov. Predám plastové sudy o objeme 60litrov. Osobný odber- sudy neposielam. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. KE-okolie alebo sa zastavte ich obzrieť na Osloboditeľov 4 Košice-Barca, flasaflask.

Sudy jsou v dobrém stavu. Viacej kusov k odberu. Velké plastové sudy pod okap, naftu nebo na molo. Adresa : Plzeň-Doubravka, Rokycanská tř.


Silný plast tmavě modré, světle modré a nebo bílé. Uzavřené se zátkami, víko jde otevřít na stálo. Prodám tyto plastové sudy , soudky, ukládací boxy s víkem.


Použité, čisté, nepoškozené za 2kč za kus. Prodávám i jiné plastové sudy a soudky s víkem, něktreé víko a spona o obsahu - 2litrů v cenách 1- 3kč. Třeba na kvas, vodu, krmivo a jiné. Krásné, čisté, žádný zápach.


Plastové sudy , více velikostí 200l, 60L, 50L litrů. K dispozici více kusů. Odběr možný v Olomouci, nebo v blízkém okolí. Po dohodě mohu dovézt.


Při odběru více ks možná sleva. Prodám jednotlivě větší množství plastové sudy a soudky s víkem a většinou i sponou, použité, čisté.

Ceny 2- 5kč za kus. Budějovicích, nezasílám poštou ani kurýrními službami, Další typy a nabídka v dalších inzerá. Možnost zaslání přepravní společností. V ponuke sú 220l vhodné na kvas múku obilie so srobovacim uzáverom.


Výkup, nákup a prodej plastových sudů, barelů, kádí, všech typů IBC kontejnerů a náhradních dílů, svařování a oprava plastů, rozvoz zboží zákazníkům. Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári. Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.