čtvrtek 7. února 2019

Koncovky na vzduchové hadice

Koncovky na vzduchové hadice

Hydraulické koncovky. Všechno má svůj konec, stejně jako hadice. A my máme kvalitní koncovky a spojovací materiály nejen pro pryžové hadice. Vyberte si u nás z široké nabídky armatur, od klasického šroubení přes bajonetové rychlospojky, napojení k cisternám, až po objímky, svorky a hadicové trny.


Eshop i prodejna funguje naplno, objednávky zasíláme bez omezení. Flexibilní hadice je vyrobena z latexové hadice uložené v extra odolném tkaninovém úpletu který ochrání hadici proti protržení. Koncovky hadice jsou strojově osazeny mosaznými rychlospojkami, a gumovou ochranou.


Na našem eshopu najdete ty nejkvalitnější roztahovací zahradní hadice. Vybírat můžete ze tří délek hadic. Jsou tedy spolu s rychlospojkami a redukcemi důležitým příslušenstvím pneumatického nářadí. Nabízíme vzduchové hadice různých délek a průměrů, všechny však vysoké kvality. Antistatické a vodivé hadice.


Koncovky na vzduchové hadice

Stahovací nerezové objímky. Hadice pro zemědělství. Redukce, T-kusy, Spojky z plechu. Najkomplexnejší predaj hadíc a príslušenstva na internete. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály.


Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství. Spojky, postřikovače a koncovky na hadice , BOMA Milevsko. Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Speciální vyztužení proti kroucení, ohybání a zalamování hadice při použití - voda tak může bez problémů proudit.


Opěrky a koncovky řadící páky, Protiskluzové podložky,. KONEKT- HADICE Váš specialista na hadice a pryž. Specializujeme se na prodej hadic a pryže. Ať už potřebujete flexibilní, tlakové nebo sací hadice na vodu, kapaliny, oleje a ropné látky, chemikálie, nebo sypké látky, jakýkoliv spojovací materiál k těmto hadicím, koncovky , rychlospojky či svorky, nebo technickou pryž a pryžové koberce - řešení vždy najdete v našem.


Kvalitné hadice sú určené pre rozvody stlačeného vzduchu a pripájanie vzduchového náradia ku kompresoru. V ponuke máme rôzne hadice značkových výrobcov, ktoré sú určené na rôzne použitie. Máme pre vás najlacnejšie hadice na stlačený vzduch alebo vysokotlakové hadice , napríklad od obľúbeného výrobcu Makita alebo Extol.


Koncovky na vzduchové hadice

Spoľahnite sa na náš špičkový servis a. Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic. Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček. Koncovky hydraulických hadic slouží k upevnění hadice do hydraulického systému. Na hadici je koncovka nalisovaná pomocí objímky.


Plastové hadice s tlakovým opetem na dopravu stlačeného vzduchu k pneu nářadí, kompresorům a technice na stlačený vzduch. Zpravidla disponují tlakovou odolností do Mpa. Rozměrové řady jsou uzpůsobené k napojení na mosazné, vzduchové nástrčky.


Sací hadice TIL Pumpen, m, mosazné koncovky. Na objednávku vzduchové PVC hadice opatříme koncovkami dle Vašeho výběru. Vzduchové hadice sa využívajú na dopravu vzduchu medzi kompresorom a pneumatickým náradím.


Spirálová hadice k čerp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.