pondělí 4. února 2019

Cubito skrinka pod dvojumyvadlo

Cubito skrinka pod dvojumyvadlo

Inovovaný koupelnový nábytek Cubito -N navazuje navazuje na úspěšnou první generaci nábytku Cubito. Série nabízí čisté a moderní tvary, které vycházejí ze současných trendů. U nábytku je výrazný důraz na provedení a funkčnost. Dvojumyvadlo Jika Cubito v kombinaci se skříňkou se zásuvkami v provedení dub.


Jika Cubito Pure - pro nadčasové a elegantní koupelny díky čistým liniím a noblesním tvarům. Záklaním kamenem této série jsou keramická umyvadla, která lze doplnit o funkční koupelnový nábytek. Série dále obsahuje masivní WC a bidety, akrylátové vany, sprchové kouty, vodovodní baterie a. Umývadlo (na obrázku) nie je v cene. Tu sa nachádzate: Heureka.


Vyhľadávanie dvojumyvadlo jika cubito 1cm. Cena (€) Od: Do: Zoradiť podľa. Hodnotenie produktu:. Kvalitné podlahové kúrenie a ohrev vody od návrhu až po montáž po celom Slovensku. Značkové vybavenie kúpeľne, sprchové žľaby a vodovodné batérie.


Bočné závesné skrinky obsahujú kvalitné sklenené police, ktoré zaberajú minimum miesta. Skrinky sú osadené závesným kovaním s 3D. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Závesná kúpeľňová skrinka pod umyvadlo v bielej farbe o rozmere 59x41x6cm. Rozmer: 128x47xcm.


Tento produkt zatiaľ nebol hodnotený. DPH € 40€ bez DPH. Dostupnosť: Na objednávku.


Jsou lepeny PUR lepidlem pro nejvyšší voděodolnost a přilnavost materiálů - nejkvalitnější dveřní. Neobsahuje umyvadlo - objednávejte zvlášť! Ocelová konstrukce pod umyvadlo nebo pod desku. Kúpeľňový nábytok nákup a rezervácia v OBI.


Zboží je součástí série Jika CUBITO. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Tato skříňka CUBITO -N série CUBITO PURE od výrobce JIKA je určena pod dvojumyvadlo 1cm. Skříňka je již osazena závěsným kováním s 3D seřízením.


Cubito skrinka pod dvojumyvadlo

Snadno kombinovatelná s nábytkem stejnojmenné série. Související produkty. Srovnání cen Jika CUBITO skříňka pod dvojumyvadlo 130cm, zásuvky, fino. Nejlevnější e-shop NetObchodak.


Uložiť na porovnanie. Balení bez sifonu a baterie. Montážní sadu je nutné dokoupit. Pokiaľ renovujete kúpeľňu alebo zariaďujete úplne novú, určite sa vám zíde skrinka pod umývadlo. V ponuke nájdete okrem už hotových skriniek aj korpusy a čelá na skrinky pod umývadlo.


Cubito skrinka pod dvojumyvadlo

Všetky kúpeľňové skrinky pod umývadlo sú odolné voči vlhkému prostrediu, ktoré v kúpeľni vzniká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.