pátek 1. února 2019

Čerpadlo wilo do vrtu

Čerpadlo wilo do vrtu

Konstrukce: Vícestupňové 3“ vysokorychlostní, ponorné, motorové čerpadlo do vrtů od průměru 1mm. Pro pohodlnou instalaci doporučujeme volit výběr čerpadla do vrtu podle průměru s rezervou (spouštění, vytažení, oscilace při startu čerpadla apod.). Ovládání a jištění je zabudováno do elektronické spínací skříně, jež je součástí dodávky.


Čerpadlo wilo do vrtu

Výtlak G 1“, napájení 2V. Princip fungování čerpadla do vrtu vám přiblíží náš online průvodce. Blue Line 3SKM ponorné čerpadlo do vrtu 230V. C z vrtů a studní až do převýšení metrů, k tlakování zásobníků, k čerpání vody do automatických tlakových systémů, k zavlažování a postřiku zahrad a podobně. E-SHOP JE STÁLE V PROVOZU.


MAVE PSV-do vrtu dvojitá. Prodej nepřerušen, objednávat m. Ponorné nerezové odstředivé čerpadlo do vrtu. Určeno pro čerpání čisté vody bez nečistot a abrazivních látek. Průměr čerpadla mm (3), napětí 230V, délka kabelu 5m, součástí je spínací skříň. Vyprodáno - nelze objednat.


Vícestupňová odstředivá čerpadla řady SDm jsou určena do vrtaných studní od průměru 90mm. Jsou vybavena plovoucím oběžným kolem, což zvyšuje jejich odolnost vůči případnému obsahu písku ve vodě. Wilo -Varios PICO-STG je univerzální řešení výměny v oblasti topení, klimatizace a chlazení pro rodinné domy a dvojdomky. Umožňuje standardní a externí režim regulace – a s pomocí funkce Sync lze jednoduše převzít nastavení vyměněného čerpadla. Nyní také pro solární a geotermální energii díky kompaktní konstrukci a novým způsobům regulace.


Výběrem vhodného čerpadla do vrtané studny získáte roky bezstarostného provozu a pohodlného fungování vaší domácnosti. Vybrat si můžete snadno podle šířky vašeho vrtu. Při jejich volbě je důležitá nejen hloubka a vzdálenost, ale i průměr vrtu , aby se čerpadlo do studny vešlo, mělo dost prostoru a dalo se v případě potřeby zase snadno vytáhnout. Než budete zakoupené čerpadlo ukládat do studny, ověřte si, že máte dostatečně dlouhý přívodní kabel. Kabely většinou mívají délku – metrů, takže.


Čerpadlo wilo do vrtu

Má zabudovanou ochranu motoru proti. Vřetenová do vrtů, Ponorná čerpadla do vrtů, Čerpadla ponorná, Produkty podle použití, Produkty, Pumpa Naše prodejny jsou otevřené. Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. Vhodné do vrtov od priemeru 120mm. Vodné čerpadlo (218) Čerpadlo na vodu (544) Čerpadlo do studne (261) Čerpadlo do vrtu (253) Čerpadlo na zavlažovanie (325) Tlakové čerpadlo (201) Vibračné - membránové čerpadlo (2) Záhradné čerpadlo (322) Čerpadlo do jazierka (97) Drenážne čerpadlo (117) Kalové čerpadlo septik (73) Darling na vodu (15) Domáca.


Alfapumpy jsou buďto vřetenová nebo vibrační. Vřetenová čerpadla mohou být již od (mm), což umožňuje jejich použití i ve velmi úzkých vrtech. Ruche 2T x Ruche 1NG - rozdiely Čerpadlo Ruche 2T - horné sánie, tedy motor umístěný směrem dolů. Z tohoto důvodu je čerpadlo 2T vyráběno jen s kabelem do délky metrů.


Čerpadlo wilo do vrtu

Příkon čerpadla činí 8W, přepravní kap. K čerpadlu jsou dva motory o výkonu 55kW. Plně nerezové velmi výkonné ponorné čerpadlo vhodné do studní a vrtů o maximální hloubce m. Funkční, používané, bez řídicí elektroniky a rozběhového kondenzátoru. Vzhledem ke k částečné korozi litinové spojky nutná fixace rovinnosti pomocí nerezového profilu, přikládám k čerpadlům.


WILO Elektronické cirkulační čerpadlo STAR-Z NOVA A. Skladem u dodavatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.