pátek 18. ledna 2019

Dávkovač saponátu do dřezu

Dávkovač jaru do dřezu. Jemné, rovné tvary a dlouhá pípa dávkovače představují praktický a zároveň elegantní Donner Click. Hodí se do každé kuchyně i koupelny.


U nás vyberete hned z několika různých vzhledů, materiálů a volit můžete i míru jejich průhlednosti. Není nic horšího, než když vám lahvička se saponátem klouže z rukou a vy tak jen ztrácíte čas.

Vyberte některý z modelů k tomu určených a ušetřete si práci. Nie každý kuchynský drez je však vhodný na dorábanie otvorov, preto pri výbere drezu zvážte či budete potrebovať dodatočné otvory napr. Praktický doplněk do každé kuchyně. Konec nevzhledným plastovým lahvím se saponátem.


Saponáty v nevzhledných plastových lahvích dokáží ze sebelepší kuchyňské linky udělat obyčejnou. Zkuste je proto odstranit a nahradit integrovanými dávkovači saponátu. Designové dávkovače značky Franke, s pohodlným plněním shora, lze vybírat ve velikosti 2až 5ml.


Zápustný dávkovač mýdla a saponátu s možností instalace do umyvadla místo stojánkové baterie, nebo do desky vedle umyvadla či dřezu.

Snadné plnění bez zbytečného šroubování. Pumpičku jednoduše vytáhnete a doplníte mýdlo nebo saponát (jar apod.). Lze jej použít také do kuchyňského dřezu.


Plní se velice snadno zhora - pouhým vytažením pumpičky, nalitím tekutého mýdla a zpětným nasazením pumpičky - není třeba nic šroubovat. Představte si kuchyňskou desku bez saponátů v nevzhledných plastových lahvích. Pro usnadnění práce a lepší využití místa na pracovní desce nabízíme dávkovače saponátu. TESCOMA dávkovač saponátu CLEAN KIT 3ml, s místem pro houbičku. Chcete mít moderní kuchyň, kde design hraje prim?


Pak vězte, že není potřeba, aby celkový dojem kazila plastová láhev saponátu postavená v pohotovosti vedle dřezu či abyste pokaždé ztráceli čas jejím vytahováním z úkrytu ve skříňce. Neustále vidíte nevzhledné plastové láhve od čistících prostředku na Vaší pracovní desce? Proto zde máme pro Vás dávkovače saponátu , které můžete zabudovat do pracovní desky či rovnou do kuchyňského dřezu.


Jeden dávkovač dokáže ušetřit spousty místa. Nabízíme doplňky ke dřezu jako je dávkovač saponátu , odkapávač na nádobí, sítka do dřezu. Vybírat můžete z pestrých barev a různých materiálů.


Vyrobený z kvalitních materiálů – dobrý i pro vaši peněženku a životní prostředí. Zone Denmark Kuchyňská sada na mytí nádobí (set ks) Warm.

Ostatní drobnosti můžete dát třeba do poličky. Kam umístit dávkovače saponátu. Logicky co nejblíže ke dřezu , abyste nebryndali po půlce kuchyně. Některé dřezy již s umístěním dávkovače saponátu počítají, a proto v sobě mají pro tento účel nachystaný otvor.


Montáž dávkovače je pak velice jednoduchá. Není třeba kupovat speciální dřez, protože otvor lze do většiny dřezů udělat dodatečně. Chromový dávkovač se snadno udržuje. Pořiďte si tento stylový dávkovač Franke.


Je vyrobený v chromovém designu o objemu 5ml s vrchním dávkováním. Pokud chcete mít více místa, kupte si dávkovač saponátu zabudovaného do dřezu. Zákazníci se rozhodli pro naše dávkovače také proto, že se snadno plní a nejsou náročné na údržbu.


Velmi přesvědčivé je také jejich kvalitní provedení a. Vynikající pro stylové uložení saponátu na kuchyňské lince. Vhodné do myčky, pumpičku v myčce nemyjte, v případě potřeby propláchněte horkou vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.