čtvrtek 17. ledna 2019

Čerpadlo hydrauliky zetor 6911

Prodám hydraulické čerpadlo Zetor. Je to kompletní sada pro montáž na traktor s těžkými prsi. Jano od řemenice přes jednoduchý kardan. V sadě je i hydraicka nadrz a filtr.


Stačí namontovat a bude fungovat. MAJOR Čerpadlo hydrauliky. Těsnění hydrauliky - Zeto. Jarkovače na zemiaky 4-hlavové mo. Nominální tlak : 16MPa.


Smer otáčania: ľavotočivé (pohľad v smere hriadeľa) Parametre čerpadla: objem za otáčku: cm3. Vše skladem, dodávka do hod. STK a EK - nový čelný nakladač sonarol- tlmič rázov, tretia sekcia, eurouchyt náradia -HGR ČERPADLO hydrauliky V PREDU -predné pneu pôvodne Barum -zadné pneu teraz nové, pôvodne ukážem, boli. Před lety go převodovky a hydrauliky nový lak elektrika,nyní nové brzdy, čerpadlo ,náplně,vstřiky,pneu.


Po dohodě je možnost dovozu až k vám. ZETOR BRNO československo. Manuály uživatelské 17. Obsluha traktoru - NEK. Tento web používa k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies.


Súbory cookies sú malé súboru, ktoré server e-shopu ukladá do počítača užívateľa a slúžia predovšetkým na uloženie Vašich preferencií pri prechádzaní webu. Zetor Super - Dílenská příručka. Nekolikrat jsem s nim uz kopal, napr.


Více informací a kontakt. Bez DPH: 1272€ Obľúbený produkt. Cerpadlo- hydrauliky. Hydraulické čerpadlo prům. Aukce 1Kč s dopravou 2Kč. PALIVOVÉ ČERPADLO 12V.


Vstřikovací čerpadlo malotraktor TZ4Kmotor Slavia Napajedla 1S90A. Inzerát byl odebran z oblíbených. Servočerpadlo UNS. Tatra 8- opravené.


Zvažuji přidělání externího čerpadla hydrauliky na Zetor. A to ze dvou důvodů: současné čerpadlo je slabé a dále používáme celkem drahé příslušenství a olej. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Možnost hledání dle katalogového čísla ve formáte. Hoci rastlinná výroba neprechádza takou recesiou ako živočíšna produkcia, jej množstevné ukazovatele sa takisto nevyvíjajú priamočiaro.


Když vyndám čerpadlo , abych se pak zase trefil trubkou do hydrauliky. Veľmi jednoduchá inštalácia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte vstrekovacie cerpadla na zetor zts viac nemusíte.


Čerpadlo hydrauliky zetor 6911

KG, v super stave, rychlosti dopredu a dozadu, powershuttle, cerpadlo litrov, zdvihacia sila v ramenach 57.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.